ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σώθηκε από «θαύμα» στα Τέμπη και τώρα αναζητά τον γάτο της

Λίγες εβδομάδες μετά το δυστύχημα με τους 57 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες, Ελληνίδα τραγουδίστρια αναζητεί τον γάτο της, με τον οποίο ταξίδευαν μαζί.

Δέσποινα Άσπρου

Λίγες εβδομάδες μετά το δυστύχημα με τους 57 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες, η Ελληνίδα τραγουδίστρια Κατερίνα Αντωνοπούλου, η οποία αποκαλύπτει πως επέζησε από θαύμα, αναζητεί τον γάτο της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε σε ανάρτηση που έκανε η ίδια στη φιλοζωική σελίδα στο Facebook «Αδέσποτα ζώα Λάρισας», βρισκόταν μαζί με τον γάτο της Λου στο δεύτερο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Αν και ο γάτος βρισκόταν σε κλουβί μεταφοράς, η Κατερίνα λίγο πριν την σύγκρουση, τον έβγαλε με αποτέλεσμα να χαθεί. Η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά με ένα κάταγμα στον αγκώνα της.

«Αυτός είναι ο Λου. Ήταν μαζί με τη μαμά του στο δεύτερο επιβατικό βαγόνι του μοιραίου τρένου και τώρα τον αναζητεί. Είναι περίπου 10 μηνών πολύ φιλικός και ακούει στο όνομά του. Η πλατούλα του είναι μαύρη και κοντά στο λαιμό του έχει ένα άσπρο δαχτυλίδι με μαύρο στο κέντρο. Έχει άσπρα ποδαράκια και από το πίσω μέρος στα μπροστινά πόδια έχει μια μεγάλη βουλίτσα μαύρου στο καθένα. Επίσης δεν είναι στειρωμένος», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS