ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βροχές και αυξημένη σκόνη στο «μενού» του καιρού

Οι περιοχές που επηρεάζονται

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα ενδέχεται να είναι αυξημένες.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να πέσουν λίγες μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά σταδιακά στα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Το Σάββατο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά τριήμερο, για να παραμείνει κοντά ή λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X