ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στροφή στην καριέρα της κάνει η Kate Moss

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Ένα από τα πιο γνωστά Supermodels όλων των εποχών είναι αδιαμφισβήτητα η Kate Moss, που όχι μόνο έχει αποδείξει το ταλέντο της, περπατώντας για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας αλλά, όλα δείχνουν πως κρύβει και έναν «άσσο» στο μανίκι.

Σύμφωνα λοιπόν με νέο δημοσίευμα της ‘The Sun’, το 47χρονο! Πια μοντέλο, πρόκειται να γίνει tattoo artist, αφού η ίδια ζήτησε από τον καλό της φίλο Daniel Casone, να της μάθει την τέχνη έτσι ώστε να επωφεληθεί το νέο της project.

Φυσικά, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια, όταν η ίδια επισκέφθηκε το εργαστήριό του στο Λονδίνο με σκοπό να επιδιορθώσει το διάσημο τατουάζ της με τα χελιδόνια, το οποίο της είχε χτυπήσει ο περίφημος Βρετανός ζωγράφος Lucian Freud (πέθανε το 2011). Με τον Casone να δηλώνει ότι είναι τιμή του να επιδιορθώσει ένα «έργο τέχνης» αφού μετά από τόσα χρόνια είχε ξεθωριάσει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jazzfass (@jazzfass)

Έτσι, μετά και το φρεσκάρισμα, η Moss απέκτησε την ιδέα, να την αφήσει να σχεδιάσει και εκείνη κάτι πάνω του, το όνομά της (Kate) μέσα σε μια καρδιά, στο μπράτσο του. Με τον ίδιο, να παραδέχεται «Ήταν κάπως επώδυνο γιατί δεν ήξερε πώς να το κάνει και πήγε λίγο πιο βαθιά αλλά σκέφτηκα πως εντάξει, δεν πειράζει» (Sunday Mirror). Ωστόσο, μετά από το περιστατικό η Kate, θέλησε να εξελίξει αυτή την τέχνη, με σκοπό να τον συνοδεύσει στο Φεστιβάλ του Glastonbury.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X