ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στους 39 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία - Έρχονται μεμονωμένες βροχές

Αναλυτικά η πρόγνωση

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά στα παράλια θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και αργότερα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά παράλια μέχρι νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω τους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο και θα παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. 

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο και θα παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. 

Την Κυριακή, παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν σύντομη μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο και θα παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X