ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Στο νοσοκομείο η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας

Η κατάσταση υγείας της 85χρονης βασίλισσας και ο λόγος που μπήκε ξαφνικά στο νοσοκομείο.

Μαρία Καραμάνου

Τα πρόσφατα νέα για την εισαγωγή της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας σε νοσοκομείο ήρθαν απότομα στο προσκήνιο, φέρνοντας μια ξαφνική ανησυχία στην επικαιρότητα και στη ζωή της ίδιας. Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ ευχάριστες.

Οι αναφορές δείχνουν ότι η υγεία της βασίλισσας Σοφίας είναι σταθερή μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Ο βασιλιάς Felipe παρέθεσε δηλώσεις την Τετάρτη για την κατάσταση της 85χρονης μητέρας του, έχοντας την ευκαιρία να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο Ruber Internacional στη Μαδρίτη.

«Είναι πολύ καλά, χαρούμενη και ανυπομονεί να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο βασιλιάς σύμφωνα με το ισπανικό HOLA!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης με την αιτία να είναι η ουρολοίμωξη. Το ABC Spain μετέδωσε ότι ο Felipe ήταν επίσης μαζί με τη μητέρα του στο νοσοκομείο στις 9 Απριλίου.

Η βασίλισσα Σοφία είχε παρευρεθεί μια ημέρα πριν από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο σε μια ακολουθία προς τιμήν του ανιψιού της, Fernando Gómez-Acebo, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο μήνα. Ο Fernando ήταν γιος της Infanta Pilar, αδελφής του βασιλιά Χουάν Κάρλος Α'. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia παρακολούθησαν επίσης τη λειτουργία.

Σύμφωνα με την El Mundo, η βασίλισσα Σοφία είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Ουέσκα στις 12 Απριλίου για να ενημερωθεί για το έργο μιας τράπεζας τροφίμων, αλλά η επίσκεψη ακυρώθηκε. Παράλληλα, ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia έχουν προγραμματίσει μία κρατική επίσκεψη στις Κάτω Χώρες την επόμενη εβδομάδα.

Πηγές από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται αναφέρουν ότι η υγεία της εξελίσσεται καλά και η ανάρρωσή της αναμένεται να είναι άμεση. Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι και σήμερα παραμένει νοσηλευόμενη και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση και δεν έχει νοσηλευτεί ποτέ στο παρελθόν σε νοσοκομείο.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS