ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Tori Spelling: Δεν πηγαίνει ποτέ τουαλέτα μόνη της

Τι εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός

Μαρία Σάββα

Η Tori Spelling ανακοίνωσε πρόσφατα μια προσωπική αλλαγή στη ζωή της, η οποία αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζει την καθημερινότητά της έπειτα από τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Dean McDermott, μετά από 18 χρόνια γάμου.

Η διάσημη ηθοποιός του "Beverly Hills" αποκάλυψε ότι μια συνήθεια που είχε κατά τη διάρκεια του γάμου της αλλάξει από τότε που χώρισε. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι πάντα άφηνε την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή κατά τη διάρκεια της τουαλέτας, καθώς αισθανόταν πιο άνετα να επικοινωνεί με τον σύζυγό της τη στιγμή που ήταν στην τουαλέτα.

Ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους, η Tori Spelling δεν ζει πλέον με τον σύζυγό της, και αυτή η συνήθεια έχει αλλάξει. Ωστόσο, η ανάγκη της να μιλήσει και να επικοινωνήσει δεν έχει αλλάξει. Πλέον, όταν νιώθει ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα, παίρνει μαζί της τον 7χρονο γιο της.

"Πρώτα ήταν ο Dean, τώρα είναι τα παιδιά," εξομολογήθηκε η Tori Spelling. "Κάθεται εκεί, με παρατηρεί και μιλάμε, ενώ εγώ κάνω την ανάγκη μου. Νιώθω ότι λειτουργώ καλύτερα, όταν βρίσκομαι μαζί με ανθρώπους," πρόσθεσε.

Αυτή η αποκάλυψη από την Tori Spelling έρχεται λίγες ημέρες μετά την εξομολόγησή της ότι δεν είναι χαρούμενη που είναι μόνη. Εκφράζοντας ανησυχίες για την επίδραση του χωρισμού στα παιδιά της, αναρωτήθηκε αν αξίζει τον κόπο η παραμονή τους σε έναν γάμο γεμάτο θυμό και δυστυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση