ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Σοφοκλέους: Η γλυκιά ευχή στον γιο του

Ο γιος του γιορτάζει και του ευχήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Μαρία Καραμάνου

Η σημερινή ημέρα, Τετάρτη 10 Απριλίου, ήταν ξεχωριστή για τον ηθοποιό και παρουσιαστή Μιχάλη Σοφοκλέους, καθώς ο γιος του είχε την ονομαστική του εορτή. Ο Μιχάλης Σοφοκλέους μοιράστηκε με τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικές οικογενειακές στιγμές από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Άμστερνταμ, ευχόμενος τα καλύτερα στον μικρό του γιο.

«Χρόνια Πολλά μικρούλη. Happy Nameday Sofokli μας σ’ αγαπάμε πολύ», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας. Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε, βλέπουμε την οικογένεια Σοφοκλέους να ποζάρει αγκαλιά, με τον μικρό του γιο να έχει ένα τεράστιο χαμόγελο κοιτώντας την κάμερα. Το στιγμιότυπο είναι από το πρόσφατο ταξίδι της οικογένειας στο Άμστερνταμ.

Μέσα από αυτήν την οικογενειακή στιγμή γιορτάζουν τον εορτάζοντα και μας μεταδίδουν μια αίσθηση θερμότητας και αγάπης. Η ανάρτηση αυτή αναδεικνύει τη σημασία των οικογενειακών στιγμών και των εορτών για τους ανθρώπους, προσφέροντας ένα αίσθημα ευτυχίας και συνδεσιμότητας που αποτελούν τον πυρήνα της ζωής μας.

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση