ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Στο φιλανθρωπικό event Jo Malone London x Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας διοργανώθηκε φιλανθρωπικό event στην μπουτίκ Jo Malone London στην Στασικράτους σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό - παράρτημα Λευκωσίας.

Σταύρη Φράγκου

Με αφορμή την γιορτή της Μητέρας διοργανώθηκε φιλανθρωπικό event στην μπουτίκ Jo Malone London στην Στασικράτους σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό - παράρτημα Λευκωσίας για να γιορτάσουμε όλες τις μαμάδες αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Το beauty brand Jo Malone London με τις μοναδικές δημιουργίες του κάνει την γιορτή της μητέρας αξέχαστη και τη γιορτάζει με κουτιά λουλουδιών εμπνευσμένα από τα αρώματα του οίκου που θα φωτίσουν τη μέρα της σε συνδυασμό με μοναδικά αρώματα της μάρκας.


Το 2021 4967 μητέρες βοηθήθηκαν από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό σε παγκύπρια βάση, εκ των οποίων οι 950 βοηθήθηκαν από το παράρτημα Λευκωσίας. Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός είναι πολύ περήφανος για αυτή τη στήριξη που μπορεί να παρέχει σε όλες αυτές τις μητέρες.

Η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κα Φωτεινή Παπαδοπούλου, η Λήδα Κουρσουμπά και η Μόνικα Παπαέλληνα.

Το «παρών» τους ε΄δωσαν φίλοι, συνεργάτες και πελάτες του beauty brand Jo Malone London και στήριξαν τον ιερό σκοπό. Η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κα Φωτεινή Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τον όμιλο Κώστα Παπαέλληνα για τη στήριξη τους σε αυτό το έργο.



Η Ρέα Ιωαννίδου, η Γιάννα Σοφοκλέους, η Μαρίλια Λεμονάρη, η Αιμιλία Θεοφάνους, η Εύα Χατζηγιάννη και ο Αγάπιος Παπαιωάννου.

Η Γιώτα Παπαδοπούλου

Η Λήδα Κουρσουμπά και η Φωτεινή Παπαδοπούλου

Η Μαρίλια Λεμονάρη





Η Ειρήνη Χριστοφόρου

Η Άντρη Προδρόμου

Η Σταύρη Φράγκου

*Το 20% των εσόδων θα διατεθεί στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, παράρτημα Λευκωσίας για την ενίσχυση της προσπαθειας τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση