ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Στο elite πάρτι του Michalis Diamond Gallery

Σε εξέλιξη ένα από τα πιο prive elite πάρτι στη Λεμεσό, όπου διάφορα κοσμικά πρόσωπα του νησιού θα δώσουν το παρών τους.

Ριάνα Στυλιανού

Ένα από τα πιο elite private parties του νησιού μας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου, στο πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού, Four Seasons.

Η αλυσίδα κοσμηματοπωλείων Michalis Diamond Gallery, που έχει περισσότερο από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, θα πραγματοποιήσει την εν λόγω εκδήλωση με αφορμή το λανσάρισμα του νέου καταστήματος Roberto Coin στο Four Seasons. To ιταλικό brand αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την Κυπριακή αλυσίδα κοσμηματοπωλείων.

Σκοπός του private party είναι να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους επί χρόνια πελάτες του Michalis Diamond Gallery και λάτρεις των εκλεκτών κοσμημάτων και της ιταλικής αισθητικής, χαρίζοντάς τους μια μοναδική εμπειρία μέσα από διάφορες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα στον ξενοδοχείο.

Οι καλεσμένοι θα φτάσουν στους 120 και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Roberto Coin, τον Ιταλό ιδρυτή του brand κοσμημάτων.

best restaurants limassol

Μετά το cocktail πάρτι, θα ακολουθήσει δείπνο στο εστιατόριο του Ελληνοϊταλού, βραβευμένου με αστέρι Michelin chef, Έκτορα Μποτρίνι, το Sera By Ettore Botrini, όπου θα διεξαχθεί παράλληλα ένα catwalk με μοντέλα να φορούν λαμπερά διαμαντένια κοσμήματα από το Michalis Diamond Gallery.

Το παρών τους θα δώσουν πολλά κοσμικά πρόσωπα του νησιού και της πολιτικής, όπως η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Χρίστος Μουσκής. Εννοείται λόγο θα δώσει και ο Roberto Coin για να καλωσορίσει το κοινό, και γενικότερα η ατμόσφαιρα προβλέπεται να είναι μοναδική.

Πέραν από το Four Seasons, τα καταστήματα Michalis Diamond Gallery βρίσκονται και σε διάφορες άλλες τοποθεσίες στη Λεμεσό, όπως στο COD Mediterranean, στο Amathus Hotel , στο Parklane και στην κεντρική τουριστική περιοχή της παραθαλάσσιας πόλης, Γεωργίου Α 89, 4048.

Εξερευνήστε τα μοναδικά κομμάτια του Michalis Diamond Gallery

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25312071

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση