ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Σταν: Είχε στο δωμάτιο του αφίσα της… Παπαρίζου

Ο τραγουδιστής που κλαίνε τα κοριτσάκια για χάρη του όταν ήταν μικρός δήλωσε πως το δωμάτιο του είχε αφίσα της Έλενας Παπαρίζου.

Ο Στράτος Αντιπαριώτης (Σταν) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα Τρέλα», και μίλησε για την καριέρα του και τα μουσικά του ακούσματα.

«Ήταν τελείως απρόσμενο για μένα ότι θα ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική και ότι είμαστε εδώ σήμερα να τα λέμε», δήλωσε στον Θέμο Αναστασιάδη.

«Η αλήθεια είναι ότι το μέλλον μου το έβλεπα περιορισμένο στην Πάρο κάνοντας τα πράγματα που μπορούσα στο νησί. Με έπνιγε βέβαια όλο αυτό και το συνειδητοποίησα όταν ξεκίνησα να βλέπω πόσα πράγματα μπορούσα να κάνω στη μουσική. Όλα τα άλλα ήταν μια παρένθεση, ένας πρόλογος για να φτάσω εδώ που είμαι» εξομολογήθηκε ο Stan.

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε ακόμη να δηλώσει πως στην παιδική του ηλικία – πόσο χρονών είναι τελικά; - είχε στο δωμάτιο του αφίσες της Παπαρίζου και της Τζένιφερ Λόπεζ.

«Πάντοτε ήμουν σε χορωδίες και θεατρικά. Έτρεχα σε συναυλίες και οτιδήποτε τέτοιο. Στο δωμάτιό μου είχα πολλές αφίσες! Από γυναίκες είχα της Έλενας Παπαρίζου, της Τζένιφερ Λόπεζ και της Κριστίνα Αγκιλέρα. Από άντρες μου άρεσε πολύ ο Ρόμπι Ουίλιαμς, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και ο Άσερ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση