ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Στα δικαστήρια η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης

Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με τριετή αναστολή στον τραγουδιστή

Ο χωρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού μέσα από τις κοινές τους δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονταν σαν το πιο ερωτευμένο ζευγάρι. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής. Μετά τον χωρισμό, φάνηκε ότι οι δύο τους είχαν κρατήσει καλές σχέσης για χάρη των δύο τους παιδιών και πολλές φορές τους είδαμε μαζί σε γιορτές, γενέθλια και άλλες εκδηλώσεις που είχαν σχέση με τα παιδιά τους.

Από το πρωί της Τρίτης, 4 Οκτωβρίου, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες που δείχνουν το πρώην ζευγάρι στο δικαστήριο, όπου βρέθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους. Όπως φαίνεται ο front man των Onirama δεν πληρώνει το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών, με αποτέλεσμα η Σίσσυ Χρηστίδου να προχωρήσει σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδουν τα ελλαδικά μέσα, ο Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, δημοσιογράφοι σταμάτησαν την παρουσιάστρια, ώστε να παραχωρήσει δηλώσεις, όμως, η ίδια δεν ήθελε να πει κάτι σχετικά με την υπόθεση και απέφυγε με πολύ ευγενικό τρόπο τους συναδέλφους της, λέγοντας συγκεκριμένα: «Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση