ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σούπερ Κική: «Απέβαλα»

Απέβαλε η γνωστή influencer

Δύσκολες οι επόμενες ώρες για τη γνωστή, Ελληνίδα influencer, Σούπερ Κική καθώς σύμφωνα με την ίδια και με μια ανάρτηση που έκανε σήμερα, απέβαλε. 

Η ίδια ζήτησε από τους ακολούθους της να μην της αναφέρουν κάτι σχετικό για το θέμα και πως θα μιλήσει η ίδια όταν κι όποτε νιώσει έτοιμη κι αφότου θα έχει λάβει τον απαραίτητο χρόνο που της χρειάζεται για να ηρεμήσει και να βρει τα πατήματά της. 

Μάλιστα, αναδημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram και τη φωτογραφία του υπερηχογραφήματος στο οποίο είχε υποβληθεί. 

Στην ανάρτησή της έγραψε το εξής μήνυμα:

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου».

Δείτε την ανάρτηση της Σούπερ Κικής:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS