ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Οι περιοχές που επηρεάζονται

Σήμερα, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά, η οποία το μεσημέρι και το απόγευμα δυνατό να δώσει μεμονωμένη ελαφρά βροχή, στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν κατά τόπους μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία, στις περισσότερες περιοχές, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν κατά τόπους μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία, στις περισσότερες περιοχές, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν κατά τόπους μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία, στις περισσότερες περιοχές, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 31 εκατοστά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση