ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Βίκυ Καγιά: Her story of success

Μπορεί να ξεκίνησε ως μοντέλο, αλλά η εξυπνάδα, η προσωπικότητα και το επιχειρηματικό της μυαλό την έχουν φέρει στα 45 της να έχει κερδίσει την κούρσα της επιτυχίας και να αποδεικνύει πως τίποτα δεν μας χαρίζεται σε αυτή τη ζωή.


Της Ηλέκτρας Στασινοπούλου


Ποζάρει στον φακό για να δείξει στα νεαρά κορίτσια πώς πρέπει να συμπεριφέρονται σε μια φωτογράφιση και αυτές την κοιτάνε σαν στήλη άλατος. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Βίκυ στα 45 της μπορεί με τόση ευκολία να μεταμορφωθεί... έτσι απλά. Κι όμως, δεν ήταν ποτέ τόσο απλά γιατί για να φτάσει κανείς εκεί που είναι η Βίκυ Καγιά σήμερα χρειάζεται πείσμα, μυαλό, πειθαρχία και τύχη.
Τη βλέπουμε ακόμα μια χρονιά στο «GNTM» και κάθε φορά επιβεβαιώνει τον λόγο που βρίσκεται εκεί. Εκτός φυσικά από την εμπειρία της με τον κόσμο του μόντελινγκ η ίδια είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές και καλοντυμένες Ελληνίδες. Στα 45 της μπορεί να πει κάποιος ότι έχει επιτύχει τα μέγιστα μιας και στην κούρσα αυτή είναι νικήτρια. Αυτή τη στιγμή διανύει μια επιτυχημένη καριέρα, κάνει αυτό που αγαπά και έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Πώς άρχισαν όλα
Παρά την άρνηση της μητέρας της να γίνει µοντέλ,ο αυτή κυνήγησε το όνειρό της και στα 14 της, ενώ είχε βγει να αγοράσει βιβλία, κάποιος τη σταµάτησε στον δρόμο και τη ρώτησε αν ήταν µοντέλο. Το πρώτο της εξώφυλλο το έκανε στα «Πρόσωπα» και η πρώτη της πασαρέλα ήταν µε ρούχο της Σήλιας Κριθαριώτη και τακούνια που δεν µπορούσε να συνηθίσει. Σε ηλικία 19 ετών µετακοµίζει στο Παρίσι. Μένει εκεί για τέσσερα χρόνια, φεύγει για την Αµερική για άλλα πέντε και έναν ακόµα χρόνο στο Λονδίνο όπου συνεργάζεται µε τους οίκους Lagerfeld, Chanel, Dior, Ungaro, Thierry Mugler, Vivian Westwood, Valentino.

Η επιστροφή 
Το 2000 επιστρέφει στην Ελλάδα και οι εκπρόσωποι της µόδας την υποδέχονται µε ανοιχτές αγκάλες. Κάτι οι συνεργασίες της, κάτι που ψηφίστηκε το 2005 «Κορυφαία Ελληνίδα µοντέλο», γίνεται περιζήτητη. Ακόµα και ο ελληνικός κινηµατογράφος τής ανοίγει την αγκαλιά του. Την ίδια χρονιά συµµετέχει στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», ενώ έναν χρόνο αργότερα ο Σταµάτης Φασουλής θα της προτείνει να ενσαρκώσει τον ρόλο της Ρωσίδας Ούλα στην παράσταση «Δύο τρελοί τρελοί παραγωγοί». Η Βίκυ δεν θα το φοβηθεί, θα πει το «ναι» και θα βρεθεί στη σκηνή µε αξιοπρέπεια. Η δεύτερη φορά θα είναι για την παράσταση «Annie», το 2014. Η καριέρα της συνεχίζει να διαγράφει ανοδική πορεία και πολλοί αδηµονούν να τη δουν στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στην παρουσίαση της Eurovision, όµως εκείνη θα διστάσει και σε αυτή τη θέση θα δούµε τη Μαρία Μενούνος.

Το 2006 θα παρουσιάσει µε επιτυχία το «So you think you can dance» και άπαντες θα αρχίσουν να πιστεύουν πως η παρουσίαση είναι το δυνατό της χαρτί! Όταν το 2009, όµως, το κανάλι του Αµαρουσίου τής δίνει το τιµόνι του «Πρωινού Καφέ» αρχίζουν τα προβλήµατα, καθώς και η ίδια παραδέχεται πως δεν µπορεί να αντεπεξέλθει. Τουλάχιστον, όχι όπως θα περίµενε. Με το «Next top model», ένα project που ήταν στα µέτρα της, παίρνει το αίµα της πίσω! Μόδα, κορίτσια, στυλ και τρεις ακόµα κριτές, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Χριστόφορος Κοτέντος και ο Χάρης Χριστόπουλος, θα µιµηθούν το σόου που παρουσιάζει µε επιτυχία στην Αµερική η Tyra Banks.

Τα χρόνια περνούν, όχι όµως πάνω από τη Βίκυ Καγιά, που φαίνεται να αψηφά τις ρυτίδες, τη βαρύτητα και κάθε αλλαγή που µπορεί να βιώσει ένα γυναικείο σώµα µετά τα 30! Την έχουν κατηγορήσει για πλαστικές, εκείνη όµως τονίζει πως δεν έχει κάνει, αντιθέτως αναρωτιέται πάντα «κάποιοι λένε πως χρειάζοµαι, κάποιοι άλλοι πως όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω...». Το µυστικό της, πάντως, για λαµπερό δέρµα είναι κοµπρέσες από παγωµένο χαµοµήλι. Σε ό,τι αφορά στα µαλλιά, κάνει µάσκες από ελαιόλαδο ή λάδι λεβάντας, ενώ στο πρόσωπο βάζει όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα. Το πρωί δεν βάφεται, ενώ χρησιµοποιεί καθηµερινά καθαριστικό και µία ενυδατική, καµιά φορά και κρέµα µατιών. Πάντως, δεν παραλείπει µία φορά την εβδοµάδα να κάνει µάσκα προσώπου µε άργιλο. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί το Vicky Kaya Fashion Workshop Mod’Art International, ένα εργαστήρι ελευθέρων σπουδών µόδας, πρώτο στην κατηγορία του, όπου µυεί νέους και νέες στον κόσµο της µόδας και του στυλ, ενώ από το 2016 παρουσιάζει µε επιτυχία το «Shopping Star».


Οι έρωτες 
Η σχέση της µε τον Νίκο Κριθαριώτη, αδερφό της σχεδιάστριας, έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή, αλλά οι δυο τους αποφεύγουν επιµελώς τα αδιάκριτα βλέµµατα. Στις 10/10 του 2010 θα κάνουν έναν ονειρεµένο γάµο που κάποιοι θα αργήσουν να ξεχάσουν αλλά που εκείνοι σε δύο χρόνια δεν θα θέλουν να θυµούνται. Αρχές του 2013 και τα πρώτα σύννεφα κάνουν την εµφάνισή τους.

Λίγο πριν έρθει στη ζωή της ο Ηλίας Κρασσάς, η Βίκυ περνά µια µοναχική περίοδο. Δεν έχει όρεξη ούτε για εξόδους, ούτε για φλερτ. Τον Ιούλιο του 2015 παντρεύονται µε άκρα µυστικότητα στην Πόλη του Φωτός. Εκείνη δεν γνωρίζει τίποτα... «Εγώ πίστευα ότι εκείνη τη µέρα θα πηγαίναµε στη Eurodisney, αλλά δεν πήγαµε ποτέ!» θα πει λίγες ώρες µετά το µυστήριο. Τα πάντα ήταν κανονισµένα από τον Ηλία Κρασσά και την αδερφή του, Βαλεντίνη, η οποία έχει τη δική της επιχείρηση οργάνωσης γάµων.

 

Ο γάµος έγινε στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, µε λίγους φίλους και συγγενείς. «Η έκπληξη που µου έκανε ο Ηλίας ήταν η ωραιότερη της ζωής µου. Ένα χρόνο µετά έρχεται στη ζωή τους ένα κοριτσάκι. Οι περήφανοι γονείς ανακοινώνουν το όνοµά της µε µια φωτογραφία, όπου πάνω σε µια σαµπάνια αναγράφεται το όνοµα Μπιάνκα! Η µικρή Μπιάνκα αποτελεί χαρµόσυνη είδηση για τα δύο µεγαλύτερα αδέρφια της από τον πρώτο γάµο του Ηλία Κρασσά.

 

Στις αρχές του έτους, όµως, η οικογένειά τους µεγάλωσε ακόµα περισσότερο. Ένα υγιέστατο αγοράκι ήρθε στον κόσµο, το οποίο θα πάρει το όνοµα Κάρολος - Ηλίας. Η σιλουέτα της επανέρχεται σε έναν µόνο µήνα, οι προτεραιότητες αλλάζουν, οι ρυθµοί γίνονται πιο έντονοι, αλλά το χαµόγελο ευτυχίας δεν φεύγει ποτέ από τα χείλη της...

ΠΗΓΗ: Beautiful People

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση