ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Sapir Berman: Γράφει ιστορία ως η πρώτη transgender διαιτητής στο Ισραήλ

Τι αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Είναι ότι πιο inclusive ακούσαμε τις τελευταίες μέρες, στον αγώνα για ισότητα η 26χρονη Sapir Berman γράφει ιστορία και διαιτητεύει τον αγώνα playoff μεταξύ της Hapoel Haifa και Beitar Jerusalem στο Ισραήλ, ως η πρώτη transgender γυναίκα διαιτητής σε κορυφαία κατηγορία εθνικών πρωταθλημάτων της χώρας.

Η ίδια σε δήλωσή της εξέφρασε την στήριξη που είχε από την οικογένειά της, το τοπικό σωματείου διαιτητών, της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αλλά και των διεθνών αξιωματούχων ποδοσφαίρου, ενώ σημείωσε ότι παίκτες και φίλαθλοι έχουν αρχίσει να της απευθύνονται ως γυναίκα, ακόμη κι όταν διαμαρτύρονται για τις ενέργειές της κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Με μία ανακοίνωση στο Twitter η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ισραήλ, επισημοποίησε το γεγονός, γράφοντας «Έχουμε νέα διαιτητή, Sapir Berman. Η πρώτη διαιτητής που είναι transgender, είμαστε τόσο περήφανοι»

Η Sapir στην συνέντευξη τύπου μίλησε για τον εαυτό της και τα δικαιώματα της LGBTQIA+ κοινότητας λέγοντας «Πάντα έβλεπα τον εαυτό μου ως γυναίκα, από νεαρή ηλικία. Κατάλαβα ότι η κοινωνία δεν θα με αποδεχθεί, δεν θα είναι στο πλευρό μου, οπότε συνέχισα έτσι για σχεδόν 26 χρόνια. Αποφάσισα να κάνω come out για να δείξω ποια είμαι, πρώτα από όλα στον εαυτό μου, για την ψυχή μου. Μου δείχνει ότι υπάρχει αλλαγή στην κοινωνία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS