ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ραμόνα Παπαϊωάννου: «Η φωτογραφία είναι αυθεντική, χωρίς να πειράξω τίποτα πάνω της»

Το δυναμικό μήνυμα της γνωστής αθλήτριας

newsroom must

Μέσα από μια της ανάρτηση στο Facebook, η γνωστή αθλήτρια στίβου Ραμόνα Παπαϊωάννου, μίλησε για τον τραυματισμό που είχε πριν από ένα χρόνο και έστειλε ένα δυναμικό μήνυμα για την πορεία της και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ραμόνα αναρτώντας μια throwback φωτογραφία από το νοσοκομείο έγραψε: "Ακριβώς ένα χρόνο πριν... Στο φθινοπωρινό Βερολίνο που είδα από το παράθυρο μου... η φωτογραφία είναι αυθεντική, χωρίς να πειράξω τίποτα πάνω της με τις γνωστές διορθώσεις... λίγες ώρες αφότου ξύπνησα από το χειρουργείο και βρέθηκα στο δωμάτιό μου. Η πρώτη φωτογραφία που τράβηξα και έστειλα σε 3 ανθρώπους να τους πω ότι είμαι καλά κ όλα πήγαν καλά. Ένας χρόνος λοιπόν...

Τι πέρασα, ποσό δύσκολος τραυματισμός ήταν, αν δυσκολεύτηκα και αν πόνεσα το κρατάω για μένα. Ούτως η άλλως, κανείς δεν θα καταλάβει αλλά δεν το θέλω κιόλας. Είναι ο δικός μου δρόμος.

Ένας δρόμος που ποτέ δεν ήταν ίσιος και εύκολος. Αλλά μου αρέσει που είναι έτσι. Όταν τα καταφέρνω ξέρω πόσο δύσκολο ήταν να το κάνω να συμβεί. Όταν πάλι δεν τα καταφέρνω ξέρω ότι τουλάχιστον είχα προσπαθήσει πολύ.

Γυρίζω πίσω σε αυτόν τον χρόνο κ σκέφτομαι όλη την διαδρομή μέχρι να πατήσω στα πόδια μου, μέχρι να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, μέχρι να φύγει ο πόνος, μέχρι να επανέλθει το σώμα μου, μέχρι επιτέλους να σπριντάρω χωρίς φόβο, μέχρι να μπορώ να βάλω ξανά τους στόχους μου. Τα κατάφερα. Δεν έχει σημασία τι θα πετύχω και τι όχι φέτος. Ξέρω ότι θα προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη και αυτό μου αρκεί. Τα κατάφερα. Και για τους δύσπιστους ήρθε η ώρα να σωπάσουν".

Να σημειώσουμε πως την ανάρτηση αναδημοσίευσε και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3513938368668270&id=100001564252711

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS