ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Rafael Nadal: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Η σύζυγός του, Xisca Perello, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Ο διάσημος τενίστας Rafael Nadal και η σύζυγος του, Xisca Perello σύμφωνα με το Ισπανικό περιοδικό Hola! θα γίνουν σύντομα γονείς.

Το νέο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα από τους ίδιους, αν και δεν είναι καθόλου απίθανο το ζευγάρι να επιλέξει να μην κάνει κάποια ανακοίνωση, γιατί είναι γνωστό ότι πάντα κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ. Να θυμίσουμε πως ακόμα και ο γάμος τους που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε ένα παραμυθένιο κάστρο του 16ου αιώνα, με παρουσία μόνο 350 καλεσμένων (ανάμεσά τους ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Juan Carlos I, που είναι μεγάλος θαυμαστής του τενίστα, και η σύζυγός του, Σοφία). Μάλιστα, το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να μην τραβήξουν φωτογραφίες από την τελετή.

Οι δύο τους σήμερα μετρούν 17 χρόνια, ενώ η πρώτη επαφή έγινε όταν ήταν μαθητές γυμνασίου. Η αρχή της σχέσης τους, ωστόσο, έγινε χρόνια μετά όταν συναντήθηκαν σε ένα reunion που οργάνωσε ένας κοινός φίλος.

Η Xisca είναι σίγουρα η μεγαλύτερη φαν του συζύγου της, αφού πάντα τον στηρίζει και τον παρακολουθεί στους αγόνες του. "Η κατανόηση, ο σεβασμός και η ανεξαρτησία είναι τα βασικά στοιχεία της σχέσης μας", έχει δηλώσει ο τενίστας αναφερόμενος στην σύζυγό του σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που παραχώρησε στην ζωή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση