ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πύλη Εμβολιασμού: Άνοιξε για ηλικίες 37-38 ετών

Όλες οι λεπτομέρειες.

newsroom must

Στον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας των 30-38 ετών επικεντρώνεται αυτή την περίοδο το Εθνικό Πλάνο Εμβολιασμού κατά της COVID-19.Aνοίγει σήμερα (4/5) στις 7:30 το πρωί η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 37-38 ετών. Η Πύλη θα είναι διαθέσιμη για διευθέτηση ραντεβού μέχρι τις 8 το βράδυ.

Tην Πέμπτη ακολουθούν οι ηλικίες 35-36 και την Παρασκευή τα άτομα ηλικίας 33-34. Οι εμβολιασμοί θα γίνονται με τα διαθέσιμα αδειδοτημένα εμβόλια στα Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες. Ο προγραμματισμός για την περίοδο μετά τις 8 Μαΐου θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

 Οι εμβολιασμοί προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, με βασικό στόχο την κάλυψη σημαντικού ποσοστού του πληθυσμού εντός Μαΐου. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, ο στόχος για εμβολιασμό τουλάχιστον με την 1η δόση πέραν του 60% του πληθυσμού, που δύναται να εμβολιαστεί, μέχρι το τέλος Ιουνίου, είναι εφικτός, εάν ληφθούν υπόψη οι προγραμματισμένες παραλαβές από τα αδειοδοτημένα εμβόλια, αλλά και η αυξημένη ανταπόκριση από τους πολίτες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X