ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πώς αντέδρασαν οι celebrities στο μακελειό του Ορλάντο

Τα γεγονότα στο Ορλάντο σόκαραν, συγκίνησαν, τρόμαξαν όλο τον κόσμo. Αμέσως μετά τον απολογισμό των θυμάτων και αφού οι Αρχές επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του δράστη, οι celebrities έσπευσαν να στείλουν μηνύματα υποστήριξης στην ΛΟΑΤ κοινότητα αλλά και σε όλο τον κόσμο που επηρεάστηκε έμμεσα ή άμεσα απ' όσα έγιναν. 

Πολλοί ήταν αυτοί που ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο instagram την πολύχρωμη σημαία / ουράνιο τόξο ενώ άλλοι επέλεξαν μια μαύρη εικόνα που έγραφε απλά ''Pray for Orlando''. Αρκετοί όμως ήταν εκείνοι που προτίμησαν να ανεβάσουν ένα δικό τους μήνυμα, μαζί με αγάπη και ελπίδα για τους συγγενείς αλλά και όλα τα μέλη της ΛΟΑΤ κοινότητας που επηρεάστηκαν από το γεγονός. 

''Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα τη Βουλή να κλείσει αυτή την εκκρεμότητα που επιτρέπει σε επικινδύνους ανθρώπους να έχουν όπλα και να σκοτώνουν. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν χωρίς λόγο. Πότε θα αλλάξουν οι νόμοι για τα όπλα; Δεν έχχω λόγια, πραγματικά. Σε όλους στο Ορλάντο που επηρεάστηκαν από το μακελειό, οι σκέψεις μου, η αγάπη μου και οι προσευχές μου είναι μαζί τους'' έγραψε η Kim Kardashian στο twitter. 

H Blake Lively έγραψε πως ''είναι ώρα να δημιουργήσουμε έναν ασφαλή κόσμο για να είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να είναι. Τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας;''

''Να είσται δυνατοί, περήφανοι. Η αγάπη είναι το αντίθετο του μίσους. Αληθινός θρήνος για τη ΛΟΑΤ κοινότητα. Προσεύχομαι για περισσότερο έλεγχο των όπλων και μια επανάσταση καλοσύνης. Δεν πρέπει να χωρίζουμε μπροστά στο κακό, πρέπει να είμαστε μαζί και να βοηθούμε ο ένας τον άλλο'' έγραψε η Lady Gaga ανεβάζοντας μια φωτογραφία ενός ουράνιου τόξου ενώ η Jennifer Lopez προτίμησε να είναι λίγο πιο γενική γράφοντας ''Επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε, λόγω σεξουαλικότητας, θρησκείας, εθνικότητας είναι επίθεση εναντίον όλης της ανθρωπότητας. Πράξεις μίσους και τρόμου δεν έχουν θέση σε ένα πολιτισμένο κόσμο. Η καρδιά και οι προσευχές μου είναι με τους συγγενείς και φίλους των θυμάτων''.

Η Madonna δε, ανέβασε τρεις φωτογραφίας, μία με την ίδια να φιλά την Britney Spears (από τη διάσημη εμφάνισή τους στα MTV Video Music Awards), μία με δύο άντρες να φιλιούνται και μία που έγρφε ''δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το όνομα του Θεού ή της θρησκείας για να δικαιολογήσεις πράξεις βίας, για να πληγώσεις ή να μειώσεις''. 

''Γιατί προτιμάς να βλέπεις δύο άντρες να κρατούν όπλα παρά χέρια'' είναι και η πιο ''ισχυρή'' ανάρτηση που ανέβασαν πολλοί celebrities, και όχι μόνο. 

Δείτε τις φωτογραφίες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS