ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πριγκίπισσα Diana: Το συγκινητικό σπάνιο βίντεο με τον πρίγκιπα Harry

Η στιγμή που η πριγκίπισσα σφίγγει στην αγκαλιά της τον μικρό Harry.

Μαρία Καραμάνου

Η αγάπη που ένιωθε η πριγκίπισσα Diana για τους γιούς της, τον William και τον Harry, ήταν η βασική δύναμη που την κίνησε και την οδήγησε να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή εκτός του δύσκολου γάμου της με τον πατέρα τους, πρίγκιπα Κάρολο. Πρόσφατα, ένα βίντεο από το 1991 εμφανίστηκε στην πλατφόρμα TikTok, στο οποίο η πριγκίπισσα του λαού συναντά τον πρίγκιπα Harry στο σχολείο, αναδεικνύοντας δημόσια την αγάπη και την αφοσίωσή της.

@castroedits So cute #princessdiana #princeharry yellow - favsoundds

Λεπτομερέστερα, σε μία ημέρα αθλημάτων στο σχολείο του Harry, η Diana εμφανίζεται για να παρακολουθήσει το γεγονός. Καθώς εντοπίζει τον γιο της, ανοίγει την αγκαλιά της με χαμόγελο και τον καλεί. Ο Harry, γεμάτος ενθουσιασμό, τρέχει προς τη μητέρα του και αυτή ανταποκρίνεται αγκαλιάζοντάς τον. Στη συνέχεια, οι δυο τους περπατούν από κοντά, κρατώντας τα χέρια τους σφιχτά, μια σκηνή που απαθανατίζεται σε βίντεο.

@castroedits The best mother ever #princessdiana #princeharry ♬ More Than A Woman - SG's Paradise Edit - Bee Gees & SG Lewis

Όπως αναμενόταν, το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες αντιδράσεις με likes και προβολές, αφήνοντας τους χρήστες του TikTok συγκινημένους. Ένας χρήστης σημείωσε, "Είναι προφανές πως αγαπούσε τα αγόρια περισσότερο απ' ό,τι φαίνεται", ενώ ένα άλλο σχόλιο ανέφερε, "Κάθε στιγμή με εκείνη και τα παιδιά της με συγκινεί βαθιά. Είναι για πάντα η πριγκίπισσα που έχει θέση στις καρδιές μας".

Το εν λόγω βίντεο είχε καταγραφεί κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας, κατά την οποία η Diana είχε λάβει μέρος σε έναν αγώνα δρόμου μαζί με τις υπόλοιπες μητέρες του σχολείου. Στο βίντεο, είναι εμφανές ότι η Diana δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για την ειδική θέση της ή την εμφάνισή της, παρά ήθελε μόνο να κάνει τον γιο της περήφανο, επιδιώκοντας να κερδίσει τον αγώνα. Αν και προσπάθησε σκληρά για την πρώτη θέση, η πριγκίπισσα του λαού τελικά τερμάτισε δεύτερη, περνώντας μια αξέχαστη και διασκεδαστική ημέρα με τον γιο της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS