ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πρίγκιπας Harry: Τα απομνημονεύματά του και οι φήμες για το ποιος τα έγραψε

Όσα έχει να πει ο ίδιος για τη βασιλική οικογένεια

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο πρίγκιπας Harry ξανά στη δημοσιότητα καθώς πρόκειται για το περιβόητο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του και που ιντριγκάρουν ήδη από τω΄ρα το κοινό για τι έχει να αποκαλύψει ο πρίγκιπας σχετικά με τη βασιλική ζωή. 

Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει αντιδράσεις από τα ίδια τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να χαθούν οι ισορροπίες αν κι εφόσον μιλάει για πιο «λεπτά» θέματα ενώ έγινε γνωστό πως μέσα στα Χριστούγεννα του 2022 πρόκειται να κυκλοφορήσει, σύμφωνα με το «Express».

Η «Sun» δήλωσε πως το βιβλίο είναι έτοιμο κι ότι έχουν γίνει όλες οι νομικές διαδικασίες πριν ακόμα κυκλοφορήσει κι επίσημα. 

Οι φήμες που κυκλοφορούν τώρα έχουν να κάνουν με το αν όντως το βιβλίο το έγραψε ο πρίγκιπας Harry ενώ συζητιέται πως ίσως η Meghan Markle να βρίσκεται πίσω από αυτό κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται. 

«Θα είναι αποτρόπαιο. Πολύ από αυτό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα γραμμένο από τη Meghan. Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry που θα πουν τα πάντα θα είναι στα ράφια πιθανότατα μέχρι τα Χριστούγεννα», είπε ο Nile Gardiner, ο οποίος είναι πρώην βοηθός της Margaret Thatcher.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS