ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έσωσε χελώνα στον Κόλπο της Χρυσοχούς

Το συγκλονιστικό βίντεο στα social media.

newsroom must

Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να έρθει κοντά στον λαό, μπαίνοντας στην διαδικασία να μοιραστεί διάφορα στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις του στην κυπριακή εξοχή αλλά και τις γνωριμίες του με πολίτες, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ αναρτά κατά διαστήματα διάφορες στιγμές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και μοιράζεται με το κοινό τις δικές του σκέψεις. Ωστόσο αυτή τη φορά, συγκλόνισε το κυπριακό Instagram, ανεβάζοντας ένα βίντεο από την βάρκα στην οποία επέβαινε, στο οποίο βλέπουμε τη διάσωση μιας χελώνας που είχε πιαστεί σε δίχτυα ψαράδων της περιοχής.

Ο ίδιος γράφει στην λεζάντα της ανάρτησης, «Τέλος καλό, όλα καλά με τη νεαρή πράσινη χελώνα Chelonia mydas! Οι πράσινες χελώνες χρησιμοποιούν τον Κόλπο της Χρυσοχούς για τη διατροφή τους και τις παραλίες της Λάρας-Τοξεύτρας για την ωοτοκία τους. Είναι από τα πιο σπάνια είδη της #EU που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Η Κύπρος μας είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ, που αναπαράγονται».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Averof Neofytou (@averofcy)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS