ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η περιήγηση του Αβέρωφ Νεοφύτου στα χωριά της Κύπρου

Έτσι και εμείς, μαζέψαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές αυτής του της περιήγησης, μαζί με τα όσα μοιράστηκε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

newsroom must

Μετά και την εκλογική αναμέτριση για τις Βουλευτικές εκλογές , ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, επέλεξε να κάνει μια διαφορετική περιήγηση στα πανέμορφα χωριά της Κύπρου μας, μιλώντας με τους κατοίκους, μοιράζοντας τις ανησυχίες τους, μαθαίνοντας λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις τους και τα επαγγελματικά τους πλάνα, και βλέποντας από κοντά τις ομορφιές που έχουν να προσφέρουν.

Έτσι και εμείς, μαζέψαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές αυτής του της περιήγησης, μαζί με τα όσα μοιράστηκε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πρώτος σταθμός ήταν ο Στατός Αγιος Φώτιος στην επαρχία Πάφου με τον κ. Νεοφύτου να μοιράζεται κάποιες φωτογραφίες από την περισυλλογή κερασιών, γράφοντας στη λεζάντα «Νιώθω ευλογημένος όταν βρίσκομαι στην ύπαιθρο, με τους ανθρώπους της γεωργίας, της μεταποίησης. Νιώθω όμως και περήφανος όταν βλέπω και νέους ανθρώπους να επενδύουν στη γη μας. Είναι γι’ αυτούς τους νέους που έχουμε υποχρέωση να φτιάξουμε την Κύπρο του αύριο. Γι’ αυτούς τους νέους οφείλουμε να παραμερίσουμε διαφορές και ενωμένοι να εργαστούμε με σύμμαχο το Ταμείο Ανάκαμψης».

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το σημείο της πυρκαγιάς που έκαψε αρκετή έκταση πρασίνου στην Αγία Μαρίνα του Ξυλιάτου, γράφοντας «Αποκαρδιωτική η εικόνα στην Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου μετά τη χθεσινή πυρκαγιά. Με τους συνεργάτες μου μεταφέραμε στον Διευθυντή του Τμήματος Δασών, τον κοινοτάρχη Αγίας Μαρίνας Χρίστο Χρίστου και τον κοινοτάρχη Ξυλιάτου Κυριάκο Φοίβου, ότι στο πλαίσιο της εκστρατείας μας για 1 εκατ. δένδρα, θα συμβάλλουμε και εμείς στην αναδάσωση της περιοχής».

Μετά επισκέφθηκε τον Κόρνο, την Σκαρίνου και τον Κάτω Δρυ στην επαρχία λάρνακας, με την ανάρτηση να γράφει «Σε Κόρνο, Σκαρίνου και Κάτω Δρυ σήμερα, στην ορεινή Λάρνακα. Με ανθρώπους που παράγουν, που δημιουργούν. Με όρεξη, μεράκι και αγάπη. Με το Ταμείο Ανάκαμψης θα τους δώσουμε την ευκαιρία να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους».

Τέταρτος σταθμός ήταν στην επαρχία Λεμεσού, με τα χωριά Χοιροκιτία, Τόχνη και Καλαβασό, με τον κ. Νεοφύτου να αναφέρει, «Σε Χοιροκοιτία, Τόχνη και Καλαβασό σήμερα. Με τους ανθρώπους του αγροτουρισμού αλλά και της παράδοσης».

Τελευταίος, σταθμός μέχρι στιγμής ήταν τα Λεύκαρα, μαζί με την επερχόμενη Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, γράφοντας στην ανάρτηση, «Στα γραφικά μας Λεύκαρα με την Υπουργό @natasapilides, για να συναντήσουμε τις κοπέλες του Κέντρου Χειροτεχνίας, που κρατούν την παράδοση μας ζωντανή. Προτεραιότητα μας η στήριξη της παραδοσιακής χειροτεχνίας και του ξακουστού ανά το παγκόσμιο λευκαρίτικου. Δώσαμε μια υπόσχεση. Μέσα από το στοχευμένο πρόγραμμα του Υπουργείου Εμπορίου που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, θα προχωρήσουμε στην περαιτέρω ενθάρρυνση και έμπρακτη στήριξη των ανθρώπων της χειροτεχνίας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση