ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πραγματοποοιήθηκε η πορεία με τις Ροζ φιγούρες με μήνυμα «δικαίωμα στη λήθη»

Δείτε τις φωτογραφίες

Δέσποινα Άσπρου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου η καθιερωμένη πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, της Europa Donna Κύπρου. Η Πορεία, η οποία πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Επιτρόπου Υγείας της ΕΕ, Στέλλας Κυριακίδου, είχε ως μήνυμα το «δικαίωμα στη λήθη».

Λίγο μετά το τέλος της Πορείας, η Στέλλα Κυριακίδου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και σημείωσε:  

Η κα. Κυριακίδου σε ανάρτησή της στο Twitter σημειώνει πως «έχουμε πετύχει πολλά μαζί και με το #EUCancerPlan στοχεύουμε να κάνουμε μια πραγματική διαφορά για τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους».

Σύμβολο της φετινής Πορείας, ήταν ο λωτός, ο ''καρπός της λήθης'' κατά την ελληνική μυθολογία, λουλούδι της δύναμης και της αναγέννηση σε άλλες κουλτούρες και λαούς. Με αυτό το σύμβολο λοιπόν, οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην Πορεία περπάτησαν και διεκδίκησαν την διαγραφή του καρκίνου από το ιατρικό ιστορικό ασθενών που νίκησαν την ασθένεια.

Η πορεία ξεκίνησε περίπου στις 5.45μμ και κατευθύνθηκε προς τα κεντρικά γραφεία της Astro Bank που είναι και ο Στρατηγικός Συνεργάτης της Πορείας. Εκεί έγινε μια σύντομη στάση και στη συνέχεια η πορεία κατευθύνθηκε προς την Πλατεία Ελευθερίας όπου ακολούθησε σύντομη τελετή. 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X