ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πότε επιστρέφουν οι μαθητές

Η αρχή όπως όλα δείχνουν θα γίνει από τα Λύκεια και τις Τεχνικές Σχολές

Επιστρέφουν στα θρανία σταδιακά οι μαθητές μετά και την λήξη της ισχύος του παρόντος διατάγματος στις 28 Φεβρουαρίου, αρχής γενομένης, όπως όλα δείχνουν, από τα Λύκεια και τις Τεχνικές Σχολές.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το Υπουργείο Υγείας, αναμένεται ότι από την Δευτέρα 1 Μαρτίου, θα επιστρέψουν στα θρανία τους, με φυσική παρουσία οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης, ενώ δεν αποκλείεται να ανάψει το πράσινο φως και για την επιστροφή των μαθητών των Γυμνασίων.

Στην αναμονή βρίσκεται και το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο προσδοκά σε μια τέτοια απόφαση, καθώς από την πρώτη στιγμή θεωρούσε το περιβάλλον του σχολείου ασφαλές για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε στην «Κ» ότι η επιστροφή των μαθητών θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα και από το πώς αυτά ενδεχομένως να διαμορφωθούν αυτή την περίοδο, που έχει επαναδραστηριοποιηθεί μεγαλύτερος αριθμός πολιτών.

Αν το επιτρέπει η κατάσταση, περίπου 20 χιλιάδες μαθητές Γυμνασίων και 14 χιλιάδες μαθητές Λυκείων παγκύπρια, θα επιστρέψουν αρχές Μαρτίου.

Με πληροφορίες: Καθημερινή / Γιάννος Λύτρας

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση