ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πως αποκαλεί η Kate Middleton τον πρίγκιπα Κάρολο;

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Μια πολύ ιδιαίτερη σχέση φαίνεται να έχουν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Kate Middleton, αφού σίγουρα έχει δυναμώσει πολύ μετά και την στήριξη που έδειξε η Δούκισσα στον πεθερό της, στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Αυτό όμως φάνηκε και κατά την πρόσφατη εμφάνισή τους στο ‘Eden Project’ – μια εκδήλωση προς τιμήν των αρχηγών κρατών για τη σύνοδο κορυφής των G7.

Με την οικογένεια να παρευρίσκεται στο event και την Kate να είναι ντυμένη «στην πένα», φορώντας ένα coat dress Alexander McQueen και την Δούκισσα της Κορνουάλης να τραβά τα βλέμματα με το πουγκί από το ελληνικό brand Calista Crafts.

Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι ο τρόπος που αποκάλεσε η Δούκισσα τον πεθερό της, αφού όπως λέγεται όταν έφτασε με τον πρίγκιπα William στον χώρο, αφού χαιρέτησε τον Δούκα και την Δούκισσα της Κορνουάλης, απευθύνθηκε στον πρίγκιπα Κάρολο αποκαλώντας τον «παππού».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους παρατηρητές του είπε «Γεια σας, παππού. Τι κάνετε;».
Κάτι, ίσως αναμενόμενο για κάποιους αφού ο πρίγκιπας Κάρολος καλωσόρισε μόλις πρόσφατα το 5ο εγγόνι του, την Lilibet –Diana αλλά και από την μεριά του William, είναι γνωστό ότι περνά αρκετό χρόνο με τον πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis.

Επιπρόσθετα, ακόμη δεν έγινε γνωστό αν αυτό το χαϊδευτικό χρησιμοποιείται συχνά από την Kate ή αν απλά το είπε για να υποδείξει το γεγονός ότι έγινε ξανά παππούς πρόσφατα, όμως παραμένει μια πολύ τρυφερή κίνηση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X