ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πολλοί θέλουν να υιοθετήσουν τη μικρή Aya, το κοριτσάκι που γεννήθηκε στα συντρίμμια

Η κίνηση ανθρωπιάς από την σύζυγο του παιδιάτρου της

Ζωή Τουτουντζίδου

Συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα οι προσπάθειες διάσωσης των εγκλωβισμένων μέσα στα συντρίμμια, μετά τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία. Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας ιστορίες από την διάσωση παιδιών, με τελευταία την μικρή Aya, η οποία γεννήθηκε μέσα στα χαλάσματα. Η μητέρα της γέννησε την μικρή αμέσως μετά την καταστροφή και αμέσως μετά άφησε την τελευταία της πνοή, είπε ένας συγγενής της. Να σημειώσουμε ότι το κοριτσάκι έμεινε ορφανό καθώς από τον σεισμό έφυγε από την ζωή και ο πατέρας της, τα τέσσερα αδέλφια της αλλά και μια θεία της.

Η ιστορία της μικρής «μαχήτριας» έκανε τον γύρο του διαδικτύου ενώ πολλοί είναι αυτοί που εξέφρασαν την επιθυμία τους να υιοθετήσουν το μικρό κοριτσάκι.

Βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε την δραματική σκηνή όπου ένας άνδρας κρατούσε το νεογέννητο μωρό, το οποίο ήταν καλυμμένο σε αίματα αλλά και σκόνη, καθώς σώθηκε από τα συντρίμμια που άφησε ο σεισμός.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC News (@bbcnews)

Ο παιδίατρος Hani Maarouf είπε ότι το μωρό έφτασε στο νοσοκομείο του σε κακή κατάσταση, με «αρκετούς μώλωπες και τραύματα σε όλο της το σώμα».

«Έφτασε επίσης με υποθερμία λόγω του τσουχτερού κρύου. Έπρεπε να την ζεστάνουμε και να της χορηγήσουμε ασβέστιο», πρόσθεσε. Η σύζυγος του μάλιστα είναι μία από τις φροντίστριες της μικρής στην νοσοκομειακή μονάδα όπου νοσηλεύεται, η οποία μάλιστα θηλάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα την μικρή Aya.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS