ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ποιους καρφώνει η Γιάννα Αγγελοπούλου;

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου με την αυτοβιογραφία της, αφού στις σελίδες του βιβλίου της ποζάρουν τα ονόματα των μεγαλύτερων προσωπικοτήτων της ελληνικής πολίτικής σκηνής.

Έτσι δίπλα στους Yves Saint Laurent, Hermes και Valentino, σημεία της γκλαμουράτης ζωής της κυρίας Αγγελοπούλου, βρίσκουμε τον Κωνσταντίνο Σημίτη, την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στους οποίους "To Ελληνικό μου Δράμα" δεν χαρίζεται.

 

Συγκεκριμένα η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη αναφέρει:

Για την Ντόρα Μπακογιάννη: "Ένα άτομο που δεν έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για μένα και δεν έμπαινε στον κόπο να το κρύψει ήταν η κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη... "Ποια είναι αυτή η Δασκαλάκη και τι θέλει; Πιστεύει ότι μπορεί να εκλεγεί μόνο και μόνο επειδή είναι όμορφη;΄" έλεγε στην μητέρα της με ένα μορφασμό αηδίας. Την έχω ακούσει με τα ίδια μου τ' αυτιά να με χαρακτηρίζει θρασεία και ξεδιάντροπη".

Για τον Σημίτη: "Η μετριοπαθής προσέγγισή του ήταν το πρόβλημα για μένα".

Για τον Γιώργο Παπανδρέου: "Ο Γιώργος εξοργίστηκε από την απόρριψή μου".

Για τον Καραμανλή: "Σιχαινόταν να είναι ο ηγέτης του έθνους".

Για τον Θεόδωρο Πάγκαλο: "Είχα προγραμματίσει να πάω στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000 μαζί με τον υπουργό που ήταν αρμόδιος για τους Αγώνες της Αθήνας 2004, τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Φανταστείτε την έκπληξη μου όταν εκείνος επικαλέστηκε  φθηνές δικαιολογίες και δεν ήρθε ποτέ στην Αυστραλία" .

Για τον Βενιζέλο: "Με αντιμετώπιζε με το αλαζονικό και πομπώδες ύφος του".

Για τον οικονομικό σύμβουλο του Κώστα Σημίτη, Νίκο Χριστοδουλάκη: "O Χριστοδουλάκης είπε: "Έχω κι αυτή την πλούσια βρώμα να παίζει τα παιχνίδια της λες και θα κερδίσουμε τη διοργάνωση των Ολυμπιακών".

Φυσικά, στην αυτοβιογραφία της η κυρία Αγγελοπούλου δεν παραλείπει να υπενθυμίσει την τάξη της, με μικρές δόσεις γκλάμουρ ανάμεσα στις περιγραφές της. Συγκεκριμένα αναφέρει όταν διηγείται της πρώτης σύσκεψης στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, για την Ολυμπιάδα "Τοποθέτησαν την τσάντα μου, μια Hermes από δέρμα αλιγάτορα, στη θέση δίπλα σε εκείνη του πρωθυπουργού".

Δεν είναι τυχαίο που το βιβλίο της, που προς το παρόν έχει κυκλοφορήσει μόνο στα αγγλικά, κάνει θραύση στο Amazon. Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, καρφώνει με "το μεταξένιο γάντι" της τους πάντες, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο χώρο των εκδόσεων κι όχι μόνο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS