ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ποιος κορωνοϊός; Η Melania σχεδιάζει πάρτι στον Λευκο Οίκο

Την ώρα που οι Αμερικανοί καλούνται να μείνουν σπίτι

newsroom must

Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε πλέον για την Melania Trump.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της πρόκειται να περάσουν τα τελευταία τους Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Melania θα αναγκαστεί για άλλη μια φορά να αναλάβει την διακόσμηση του Λευκού Οίκου που τόσο απεχθάνεται όπως είχε πει στην πρώην βοηθό και φίλη της Stephanie Winston Wolkoff. «Ποιος νοιάζεται για τα χριστουγεννιάτικα είδη και τη διακόσμηση; Πρέπει να το κάνω, όμως, έτσι;» ακούγεται να της λέει σε ηχογραφημένη συνομιλία τους που είδε το φως της δημοσιότητας.

Λίγες ημέρες πριν ωστόσο η ίδια δήλωσε ότι «Ανυπομονούμε να ανοίξουμε γι’ άλλη μια φορά το Λαϊκό Σπίτι για τα Χριστούγεννα» και μάλιστα το κάνει και με μεγάλη χαρά – ποιος ξέρει ίσως επειδή γνωρίζει ότι αυτή είναι η τελευταία της φορά και θέλει να το γιορτάσει- .

Αν όμως κάποιος αναλογιστή την κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγο του κορωνοϊού θα έλεγε ότι καλύτερο θα ήταν οι εορτασμοί να αποφευχθούν. Κάτι που δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα την Melania η οποία σχεδιάζει μια δεξίωση, σε εσωτερικό χώρο του συγκροτήματος η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου σύμφωνα με μια πρόσκληση που περιήλθε στην κατοχή του τηλεοπτικού δικτύου ABC News.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Σε συνέντευξή του στο ABC ο γενικός χειρουργός Τζερόμ Άνταμς τόνισε ότι καλό θα ήταν οι εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο με λίγους καλεσμένους. Ταυτόχρονα τόνισε ότι «Οι συστάσεις αυτές ισχύουν για τον Λευκό Οίκο, για τους Αμερικανούς πολίτες, για όλους»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση