ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Ποιοι δεν φοράνε μάσκα στα οχήματα

Τι ισχύει.

newsroom must

Η Κύπρος βρίσκεται σε lockdown εδώ και μία εβδομάδα, το οποίο ισχύει μέχρι την Κυριακή 9/5. Ανάμεσα στα μέτρα που επιβλήθηκαν είναι και οι περιορισμοί στα ιδιωτικά οχήματα. 

Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι οικογένειες, μέλη των οποίων μπορούν να επιβαίνουν σε όχημα ανάλογα με τη χωρητικότητά του και χωρίς τη χρήση μάσκας. Για τους υπόλοιπους, ισχύουν συγκεκριμένοι περιορισμοί.

Διαβάστε αναλυτικά

- Στα ιδιωτικά οχήματα μπορούν να επιβαίνουν άτομα της ίδιας οικογένειας (νοικοκυριού), περιλαμβανομένων των ανήλικων τέκνων της οικογένειας, ανάλογα με τη χωρητικότητα του οχήματος, χωρίς τη χρήση μάσκας.

- Σε περιπτώσεις μετακίνησης με όχημα ατόμων από διαφορετικά νοικοκυριά, επιτρέπεται να επιβαίνουν στο όχημα μέχρι τρία (3) άτομα, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, με απαραίτητη τη χρήση μάσκας.

-Για μετακινήσεις για σκοπούς εργασίας με ιδιωτικό όχημα χωρητικότητας πέραν των πέντε (5) ατόμων (π.χ. εργαζόμενοι σε εργοτάξια, μεταφορείς, κτλ), επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι τέσσερα (4) άτομα, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, με απαραίτητη χρήση μάσκας.

- Για μετακινήσεις για σκοπούς εργασίας με ιδιωτικό όχημα χωρητικότητας μέχρι πέντε (5) ατόμων, επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι τρία (3) άτομα, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, με απαραίτητη χρήση μάσκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση