ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πληροφορίες για νέα σύλληψη Djokovic παρά την απόφαση δικαστηρίου

Κινδυνεύει με απέλαση;

newsroom must

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου, το δικαστήριο της Μελβούρνης δικαίωσε τον Novak Djokovic στη διαμάχη του με την κυβέρνηση της χώρας, καθώς έκρινε λανθασμένη την ανάκληση της βίζας του Σέρβου τενίστα, στον οποίο είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα επειδή δεν είχε εμβολιαστεί, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για εκ νέου σύλληψή του.

Πιο συγκεκριμένα, βάση της Telegraph, ο Σέρβος αντισφαιριστής συνελήφθη και κινδυνεύει ξανά με απέλαση. Οι πληροφορίες, ωστόσο, δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα.

Την είδηση φαίρεται να γνωστοποίησε ο αδερφός του Novak Djokovic, λέγοντας σε Μέσο της Σερβίας:  «Μια νύχτα χωρίς ύπνο είναι πίσω μας, αλλά περνάμε δύσκολες στιγμές. Ο Novak έδειξε πόσο επιμένει στον εαυτό και τα ιδανικά του. Πάλεψε για τον ίδιο και για όλο τον κόσμο. Το δικαστικό σύστημα πήρε τη σωστή απόφαση βασισμένη σε όλα τα στοιχεία που παρουσιάσαμε. Και τώρα μαθαίνουμε πως το Υπουργείο είναι υπεράνω του νόμου! Μαθαίνουμε πως θα τον συλλάβουν Ο ίδιος είναι σε συνεννόηση με τους δικηγόρους του για το τι θα κάνουν. Προφανώς η ήττα ήταν πολύ μεγάλη για να τη χωνέψει η κυβέρνηση της Αυστραλίας.»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση