ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πέτρος Φιλιππίδης:«Είναι αθώος και θα το αποδείξει με κάθε τρόπο»

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του, στη Σίσσυ Χρηστίδου

newsroom must

Ο νέος δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή ''Χαμογέλα και Πάλι'' και στη Σίσσυ Χρηστίδου, υποστήριξε τον ηθοποιό λέγοντας πως δεν πρόκειται να κινήσει αγωγή στις γυναίκες που τον κατήγγειλαν αλλά θα συνεχίζει να μάχεται μέχρι να αποδείξει την αθωότητά του:

«Ενσυνείδητα ο κ. Φιλιππίδης έχει αποφασίσει να μην τροφοδοτεί με ειδήσεις την υπόθεση. Θα μιλήσει στο δικαστήριο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προτίθεται να κάνει ούτε αγωγή, ούτε μήνυση στις γυναίκες που τον κατηγορούν. Η θέση του είναι ότι είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του» είπε. 

Στη συνέχεια έκανε αναφορά σε όσους υπερασπίζονται τον ηθοποιό δημόσια: «Έχει δικαίωμα ο Φιλιππίδης και κάποιοι άνθρωποι να αντιδράσουν και να πουν μία καλή κουβέντα. Εδώ παρατηρείται όσοι καθυβρίζουν τον κατηγορούμενο Φιλιππίδη, να απολαμβάνουν μίας ασυλίας και όταν βγει μία ηθοποιός και πει μία καλή κουβέντα για τον Φιλιππίδη, να προπηλακίζεται δημόσια» σημείωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του και πρόσθεσε λίγο μετά: «Θέλετε να τον κατηγορήσετε που λέει ότι είναι αθώος; Κατηγορείστε τον. Θα υπερασπιστεί την αθωότητά του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει στερηθεί την ελευθερία του από τρεις αφηγήσεις».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X