ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πέθανε το διάσημο μοντέλο των '90s, Stella Tennant

Φτωχότερος ο κόσμος της μόδας

newsroom must

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 χρονών και μόλις 5 μέρες μετά από τα γενέθλιά της, η Stella Tennant, το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία που μεσουράνησε στις πασαρέλες της δεκαετίας του '90 και η οποία μετρούσε στο βιογραφικό της απίστευτες συνεργασίες με οίκους όπως Karl Lagerfeld, Alexander McQueen, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier.


Μαζί με τον Karl Lagerfeld το 2016

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Stella έγινε γνωστή μέσα από ανακοίνωση της οικογένειάς της. «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατο της Stella Tennant στις 22 Δεκεμβρίου 2020. Η Stella ήταν μία υπέροχη γυναίκα και έμπνευση για όλους μας. Θα μας λείψει πολύ. Η οικογένειά της ζητά το σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής. Οι σχετικές ανακοινώσεις για την κηδεία της θα γίνουν αργότερα» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση και βάση των όσων λέχθηκαν, παρά το ότι ο ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος, η αστυνομία δήλωσε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.


Σε σόου της Prada στο MFW το 2016

Ποια όμως ήταν η Stella Tennant με λίγα λόγια; Αν και σίγουρα η ζωή της για κανένα λόγο δεν μπορεί να περιοριστεί σε μερικές γραμμές ας δούμε τα γενικά. Η Stella κατάγεται από την Σκωτία και γεννήθηκε το 1970. Μεγάλωσε μαζί με τα τρία αδέρφια της και είχε την ευκαιρία να φοιτήσει στο πολύ γνωστό για τα δεδομένα της εποχής σχολείο θηλέων του Σαντ Λέοναρντ στην Σκωτία.


Το 2018 σε σόου του Salvatore Ferragamo

Φωτογραφήθηκε για τη βρετανική «Vogue» σε ηλικία μόλις 22 ετών, το 1993, και στη συνέχεια συνεργάστηκε με κορυφαίους οίκους μόδα. Από τον κόσμο της μόδας αποσύρθηκε το 1998 καθώς ήταν έγκυος με το πρώτο της παιδί, αλλά αργότερα επέστρεψε με μερική απασχόληση και σε κάθε της σόου καταφέρνει πάντα να κλέβει την παράσταση. Να σημειώσουμε επίσης πως από το 1983 μέχρι και τον Αύγουστο του 2020 ήταν παντρεμένη με τον γνωστό φωτογράφο μόδας David Lasnet και μαζί είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδάκια.


Στο  Haute Couture Fall-Winter 2014/15 της  Donatella Versace στο Παρίσι το 2014

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ξαφνικός θάνατος του πετυχημένου μοντέλου σκόρπισε θλίψη στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο. Διάσημα μοντέλα και οίκοι μόδας, έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από διάφορες και άκρως συγκινητικές αναρτήσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace)

Πηγή φωτογραφιών: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση