ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πέραν των 200 Προσωπικών Ιατρών θα εμβολιάζουν τους άνω των 30

Η διανομή των εμβολίων έχει αρχίσει από χθες, ενώ έχουν παραγγελθεί μέχρι στιγμής συνολικά 16 χιλιάδες δόσεις εμβολίων AstraZeneca

newsroom must

Πέραν των διακοσίων Προσωπικών Ιατρών και 45 ιατρών του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, για να συμμετάσχουν στη προσπάθεια χορήγησης εμβολίων AstraZeneca σε δικαιούχους άνω των 30 ετών.

Η διανομή των εμβολίων έχει αρχίσει από χθες, ενώ έχουν παραγγελθεί μέχρι στιγμής από τους Προσωπικούς Ιατρούς συνολικά 16 χιλιάδες δόσεις εμβολίων AstraZeneca.

Εξάλλου, ενδιαφέρον εξέφρασε και αριθμός Ιατρικών Κέντρων, τα οποία δήλωσαν πως το προσωπικό τους είναι διαθέσιμο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Λειτουργός Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου, το Υπουργείο ξεκίνησε από χθες να αποστέλλει δόσεις εμβολίων σε Προσωπικούς Ιατρούς, για να σημειώσει ότι οι Προσωπικοί Ιατροί είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι να διευθετούν τα ραντεβού των δικαιούχων.

Πρόσθεσε πως οι δικαιούχοι θα είναι οι εγγεγραμμένοι ασθενείς των Προσωπικών Ιατρών που θα συμμετέχουν.

«Ο κάθε ιατρός που συμμετέχει θα κάνει το πρόγραμμα του και θα καθορίζει τα ραντεβού του όπως νομίζει», είπε η κ. Κυριάκου.

Επιπλέον, είπε πω ο κάθε ιατρός που θα συμμετέχει θα πρέπει να ενημερώσει τους δικαιούχους του και να τους κλείσει ραντεβού εάν το επιθυμούν.

Σημειώνεται ότι για κάθε εμβόλιο που θα χορηγείται θα δίδεται αποζημίωση 10 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X