ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Παρουσιαστής των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards ο Τάσος Τρύφωνος

''Από τότε που ανέλαβα αυτόν τον τόσο σημαντικό για εμένα ρόλο, έχω να θυμάμαι μόνο υπέροχες στιγμές''

Δέσποινα Άσπρου

Την παρουσίαση της 21ης απονομής των βραβείων Τράπεζα Κύπρου Man of the Year που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στην Λεμεσό θα αναλάβει ο καταξιωμένος και ιδιαίτερα αγαπητός παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος.

Αναλυτικότερα, ο παρουσιαστής και διευθυντής του Love fm θα υποδεχτεί για 10η φορά όλες τις εξέχουσες προσωπικότητες που φιλοξενούνται στον μακροβιότερο θεσμό της Κύπρου και θα συντονίζει την σημαντική αυτή βραδιά.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης των βραβείων από το 2010, έχοντας άλλοτε στο πλάι του πετυχημένες κυρίες της κυπριακής και ελληνικής τηλεόρασης και άλλοτε, μόνος, ενώ το 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τον είδαμε να ανακοινώνει τους νικητές μέσω βίντεο.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, ο παρουσιαστής στηρίζει με τον δικό του τρόπο τα Man of the Year Awards που ξεκίνησαν για πρώτη φορά το 2001 με πρωτοβουλία του Ομίλου SppMedia και του περιοδικού MAN και φυσικά, τους Κύπριους που έκαναν περήφανη τη χώρα μας με τα επιτεύγματά τους, την επαγγελματική τους πορεία, τις αξίες και το ήθος τους.

Κληθείς να σχολιάσει το πώς αισθάνεται ο παρουσιαστής που αναλαμβάνει επί δέκα χρόνια την παρουσίαση των βραβείων, μάς είπε: "Τα Man of the Year Awards είναι ο αρχαιότερος θεσμός βραβεύσεων στην Κύπρο και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Όπως είπα και πέρσι είναι ένας θεσμός, που αν δεν υπήρχε έπρεπε κάποιος να τον εφεύρει, όποτε το βρίσκομαι στο τιμόνι της παρουσίασής του από το 2010 είναι τιμή μου.

Από τότε που ανέλαβα αυτόν τον τόσο σημαντικό για εμένα ρόλο, έχω να θυμάμαι μόνο υπέροχες στιγμές. Συγκινητικές στιγμές με ανθρώπους που διέπρεψαν ο καθένας στον τομέα του και έγιναν φάρος για τους υπόλοιπους.

Μόνο περηφάνεια, νιώθω γιατί αναδείχθηκαν άντρες που μέσα από τη δράση και τα επιτεύγματά τους έγιναν θετικά πρότυπα και πηγή έμπνευσης για την κοινωνία μας. Προόδευσαν, καθιερώθηκαν' διεθνώς και έκαναν την Κύπρο περήφανη, βάζοντας την στον παγκόσμιο χάρτη για το ήθος, την αξιοσύνη, την αρετή και τα επιτεύγματά τους.

Πριν ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο και δούμε τον Τάσο Τρύφωνος να παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά των Man of the Year Awards, να σημειώσουμε ότι η απονομή θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου και άλλων εκλεκτών καλεσμένων.


o Tάσος Τρύφωνος με τον Hovig, Πωλίνα και η Ευγενία Μανωλίδου το 2010.


Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Τάσος Τρύφωνος το 2011.


Η Ναταλία Γερμανού και ο Τάσος Τρύφωνος το 2012.


Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Τάσος Τρύφωνος το 2013.


H Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Τάσος Τρύφωνος το 2014.


H Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Τάσος Τρύφωνος το 2015.


O Τάσος Τρύφωνος το 2016


Ο Τάσος Τρύφωνος το 2017.


Ο Τάσος Τρύφωνος το 2018.


O Tάσος Τρύφωνος το 2019

Ο Τάσος Τρύφωνος το 2020

Ο Τάσος Τρύφωνος το 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ MAN OF THE YEAR AWARDS

Johnnie Walker
Οδηγεί με ασφάλεια – BMW XΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ
ΙWC Watches
University of Nicosia
OΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
Υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ
CARA Boutique
JAGUAR
Xορηγός Φιλοξενίας: Ραrklane, α luxury Collection Resort and Spa
Ελεγκτές διαδικασίας Deloitte

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS