ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Παράσταση Flamenco ''Un abrazo en silencio''

newsroom must

Η Compania Flamenca Philippa Stylianoude και το ισπανικό μουσικοχορευτικό συγκρότημα Norberto Chamizo, ανεβάζoυν την παράσταση Flamenco «Un abrazo en silencio».

Τo μουσικοχορευτικό συγκρότημα θα πλαισιώνουν ο τσιγγάνος τραγουδιστής Juan Carlos Trivino Tamayo και ο κιθαρίστας Jose Luis Hernandez Martin από τη Μαδρίτη.

Λευκωσία, 28 Νοεμβρίου στο Royal Hall και Λεμεσός 26 & 29 Νοεμβρίου στην έντεχνη ροκ σκηνή «Στο Πέραμα». Έναρξη παραστάσεων, 8.30 το βράδυ.

Για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα ισπανικό μουσικοχορευτικό συγκρότημα συνεργάζεται με μία «Κομπανία Φλαμένκο» του τόπου μας, με τη συμμετοχή αρκετών κύπριων καλλιτεχνών, που σας μεταφέρουν τον παλμό του αυθεντικού χορού της Ανδαλουσίας.

Οι χορογραφίες είναι της Φιλίππας Στυλιανούδη και του Norberto Chamizo. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν το πάθος τους για να μεταδώσουν στο κοινό τα συναισθήματα του ενθουσιασμού, του έρωτα, της τόλμης, της θλίψης και της δύναμης της ψυχής, όπως μόνο το Flamenco μπορεί να μεταδώσει.

Tα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Panos Evripidou Foundation. Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως στόχο να καλύπτει τις ιατρικές ανάγκες και να βοηθά τα πρόωρα γεννημένα μωρά να έχουν ένα πιο σίγουρο μέλλον.

Πληροφορίες για την παράσταση στο τηλέφωνο 99539815 και στη σχολή χορού El Duende στη Λεμεσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X