ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όταν ο Obama συνάντησε την 16χρονη ακτιβίστρια Greta Thunberg

Η 16χρονη ακτιβίστρια Greta Thunberg  στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Washington DC, για να πιέσει τους νομοθέτες σχετικά με τα ζητήματα για το περιβάλλον, συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει δηλώσει τον θαυμασμό του για την νεαρή. Ο ίδιος μάλιστα, δήλωσε την υποστήριξή του στην Σουηδή έφηβη μέσα από το Twitter του αποκαλώντας την ως "μια από τις σημαντικότερες υπερμάχους του πλανήτη μας", η οποία "δεν φοβάται να ασκήσει πίεση για πραγματική δράση".

"Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι δείχνουν τόσο πρόθυμοι, τόσο ενθουσιώδεις, κι αυτό είναι ένα πολύ καλό πράγμα", δήλωσε η Greta κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

«Κανείς δεν είναι πολύ μικρός για να έχει έναν αντίκτυπο και να αλλάξει τον κόσμο, οπότε κάνε ό,τι μπορείς», είπε η Greta Thunberg φορώντας ένα σκούρο μπλε φούτερ. «Εσύ και εγώ είμαστε ομάδα», απάντησε ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος στην νεαρή ακτιβίστρια προτού οι δυο τους ακουμπήσουν τις γροθιές τους.

Στο σημείο, αυτό να θυμίσουμε πως την Τρίτη 17/9 η νεαρή ακτιβίστρια μίλησε στην αμερικανική Γερουσία, ζητώντας από τους Αμερικανούς βουλευτές δράσεις και όχι επαίνους. Αύριο Παρασκευή 20/9 πρόκειται να πραγματοποιηθούν μεγάλες διαδηλώσεις υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος. 

Δείτε σχετικό βίντεο πιο πάνω.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS