ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όσα έγιναν στο 6ο live του Star Κύπρος

Ξεκίνησε αισίως το έκτο live του διαγωνισμού ομορφιάς Star Κύπρος 2016. Η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου εμφανίστηκε πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ με outfit δια χειρός Υβόννης Μπόσνιακ ενώ η Υβόννη ήταν ''φωτιά'' σε ολοκόκκινο φόρεμα Ανδρέας Ζαννετίδης. Ο Λάκης Γαβαλάς, σαν γκεστ, κλέβει για ακόμα μια φορά με το καπέλο - βάτραχο, όπως το αποκαλεί ενώ η ''κόντρα'' με την Άντρεα Κυριάκου συνεχίζεται. 

Αφού οι κριτές είδαν τις φωτογραφίες της Άννας Ντανέζ και της Κατερίνας Δημητρίου, των υποψηφίων προς αποχώρηση, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ήθελε την αποχώρηση της Κατερίνας. 

Η πρώτη δοκιμασία είναι γεγονός. Τα μοντέλα καλούνται να ''οπτικοποιήσουν'' γνωστά τραγούδια, όπως το θρυλικό βίντεο κλιπ του George Michael ''Freedom''. Η Στεφανία Χριστοδούλου, η Αντριάνα Κυριακίδου και η Σοφία Τανίδου ανέβηκαν στη σκηνή οπτικοποιώντας το ''Let Me Entertain You'' του Robbie Williams να παίζει και να ανεβάζει τους ρυθμούς. H δεύτερη τριάδα χόρεψε το ''Freedom''. Η Ειρήνη Ασιαλέμ, η Έλενα Μωυσή και η Μικαέλλα Κωνσταντίνου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ωστόσο ο Λάκης Γαβαλάς δεν ενθουσιάστηκε με την παρουσιασή τους. Η Άννα Grajdian, η Ανδριάνα Σάββα και η Έλενα Τσελεπή χόρεψαν ένα καυτό ''Lady Marmalade'' και εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή αφού ''παρέσυραν'' στον χορό και τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος έκανε ένα... εντυπωσιακό σπαγκάτο. Με ''Single Ladies'' εμφανίστηκαν η Παυλίνα Θεοδώρου, η Άντρη Χριστοδούλου και η Άρτεμις Χαραλάμπους με την Άρτεμις να παίρνει πέντε δεκάρια στη συνέχεια από τους κριτές. Η Ντανιέλα Καστάνο, η Φωτεινή Γιάγκου, η Άννα Ντανέζ και η Νατάσα Νικολάου ήταν οι τελευταίες που σαν τετράδα χόρεψαν το ''Vogue''  με τη Φωτεινή να ξεχωρίζει και να αποσπά πέντε δεκάρια.

Η δεύτερη δοκιμασία ήθελε τις υποψήφιες να φορέσουν λευκά, και πιο συγκεκριμένα, να ντυθούν νυφούλες με δημιουργίες της Στάλως Θεοδόρου, τα μοντέλα ανέβηκαν στη σκηνή. 

Για την τρίτη δοκιμασία, τη φωτογράφιση της βραδιάς, ο Χάρης Ευαγόρου απαθανάτισε τα μοντέλα σαν ''πριγκίπισσες παγωμένες στο χρόνο''. Άλλες ενθουσίασαν, άλλες όχι και τόσο αφού όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και στο τέλος η Αντριάνα Κυριακίδου  και η Έλενα Μωυσή είναι οι υποψήφιες προς αποχώρηση. 

Στην τελική βαθμολογία της βραδιάς η Έλενα Τσελεπή είχε την πρωτιά με 150 βαθμούς. 

Διαβάστε επίσης:
Star Κύπρος: Το καυτό ''Moulin Rouge'' και το σπαγκάτο του Γαβαλά

Δ. Αλεξάνδρου: Το παράπονό του από τις γυναίκες 

Ποια αποχώρησε από το Star Κύπρος;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X