ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ολυμπία Χοψονίδου: «Μου έχουν πέσει τα μαλλιά και παλεύω με τα δόντια μου»

Τα προβλημάτα υγείας που της δημιούργησαν οι έξι εγκυμοσύνες.

newsroom must

Η Ολυμπία Χοψονίδου κι ο Βασίλης Σπανούλης είναι το μοναδικό πολύτεκνο ζευγάρι στην ελληνική showbiz με ρεκόρ έξι παιδιά.

Η σύζυγος του διάσημου μπασκετμπολίστα, χθες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έκανε πολλές και σημαντικές αποκαλύψεις για τον εαυτό της, τα παιδιά της αλλά και την υγεία της.

Με αφορμή λοιπόν, ένα Q&A που έκανε χθες αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς μετά τις εγκυμοσύνες της.

Σε ερώτηση μιας θαυμάστριάς της για το αν της έχουν παρουσιαστεί διάφορα προβλήματα μετά τις εγκυμοσύνες της (πχ. κάποιο αυτοάνοσο νόσημα) η Ολυμπία απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Το πρώην μοντέλο παραδέχτηκε πως οι εγκυμοσύνες της της έχουν αφήσει αρκετά προβλήματα τα οποία προσπαθεί να διαχειριστεί ακόμη και σήμερα.

Όπως απώλεια μαλλιών, εναλλαγές βάρους, αδύναμα δόντια και η χαλάρωση του σώματος λόγω των επαναλαμβανόμενων τοκετών που είχε τα τελευταία έξι χρόνια.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι το πρώτο της παιδί ήρθε στον κόσμο το 2010 και μετά ακολούθησαν άλλα πέντε με διαφορά ενάμιση-δύο χρόνια μεταξύ τους φτάνοντας πέρσι στο έκτο.

Τέλος, αποκάλυψε πως τα έξι είναι καλά και δε νομίζει να την δούμε σύντομα με έβδομο.

Δείτε παρακάτω την εξομολόγηση της ίδιας της Ολυμπίας:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση