ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ολοκληρώθηκαν οι αφίξεις με Σάκη, Ασλανίδου, Onirama και Θέμη Γεωργαντά

newsroom must

Μόλις πριν από λίγο και συγκεκριμένα στις 15.10 προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και το τελευταίο αεροπλάνο που συμπλήρωσε το “καρέ” των πρώτων Cytamobile Vodafone MAD Music Awards the concert.
 
Όπως αναμενόταν, ο απόλυτος κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς, η μοναδική ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου και το συγκρότημα Onirama κατέφθασαν στην Κύπρο πανέτοιμοι για την απόλυτη μουσική βραδιά της χρονιάς. Μαζί τους έφτασε και ο παρουσιαστής των Mad, Θέμης Γεωργαντάς.

Χαμογελαστός και με θετική ενέργεια ο απόλυτος Έλληνας σταρ δήλωσε στο must.com.cy: «Είμαι πανέτοιμος για την αυριανή βραδιά»

Επόμενος σταθμός των καλλιτεχνών και του Θέμη Γεωργαντά , το κλειστό γυμναστήριο Τάσσος Παπαδόπουλος για τις τελικές πρόβες.

Ανανεωμένη έφθασε στην Κύπρο η Μελίνα Ασλανίδου για τα πρώτα Cytamobile Vodafone MAD Music Awards. Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα είναι μία από τις μεγάλες εκπλήξεις των Cytamobile Vodafone MAD Music Awards και όπως αποκάλυψε στο must.com.cy ο προσωπικός της στυλίστας Dennis Kolpodimos στην φαντασμαγορική βραδιά των βραβείων θα δούμε μία... Μελίνα Ασλανίδου άκρως ανατρεπτική.

Proud Sponsor American Express, Drinks by Somersby, Make up by L’Oreal Paris, Hair by L’Oreal Professionnel 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS