ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όλα όσα έγιναν στο φαντασμαγορικό MadWalk 2019

Δέσποινα Άσπρου

To MadWalk 2019 by Serkova- The Fashion Music Project, ήρθε για ακόμη μία χρονιά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθηήνα, όπου Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands ένωσαν τις δυνάμεις τους με αγαπημένους καλλιτέχνες για να μας παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Madwalk 2019: Οι λαμπερές εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

                                  Όταν ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε με 17χρονη Κύπρια το ''Shallow''

Να πούμε ότι η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», αφού μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, θα διατεθεί για την προσφορά του απαραίτητου εξοπλισμού για τη συμμετοχή των παιδιών στο «ELPIDA Youth Summer Camp», το 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι από την Επιτροπή «ELPIDA Youth».

Δείτε στην συνέχεια τα highlights της βραδιάς:


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η φετινή παρουσιάστρια του Madwalk 2019 και φυσικά οι εμφανίσεις της τράβηξαν όλα τα βλέμματα! Το πανέμορφο μοντέλο και κριτής του GNTM έκανε πέντε λαμπερές αλλά και ανατρεπτικές εμφανίσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκλεισε το show λίγο μετά τις 12 με ένα φαντασμαγορικό act όπως μόνο εκείνος γνωρίζει και αποθεώθηκε από το κοινό! Στο τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχοντας τον αγαπημένο καλλιτέχνη στο πλευρό της καληνύχτισε τους παρευρισκόμενους. Η κοινή εμφάνιση των δυο δεν πέρασε απαρατήρητη, μιας και κατά διαστήματα οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στη σκηνή του MadWalk 2019 και για ακόμη μια φορά έβαλε «φωτιά», ξεσηκώνοντας το κοινό! Η εκρηκτική τραγουδίστρια τραγούδησε στο φιλανθρωπικό special act της BSB, το τραγούδι Gypsy Woman.

Ο Barrice, ο Christopher Vee, η Natasha K και η Δανάη Παππά στο catwalk της 5226 by Celia Kritharioti.

Η Ευαγγελία Αραβανή, εμφανίστηκε στη σκηνή με ultra σέξι σύνολο, πολύ διαφορετικό λουκ στα μαλλιά και ανέλαβε να... ερμηνεύσει ένα τραγούδι του Νίνο!

Ο Σάκης Ρουβάς με την Marina Jungwirth, την 17χρονη Κύπρια που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Voice 2018, τραγούδησαν το "shallow"!

Η Μαριέλλα Σαββίδου περπάτησε στην πρώτη plus size πασαρέλα στην Ελλάδα, στο catwalk της Parabita.

Η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, τραγούδησαν μαζί στο act by Noxzema.

Η Ήβη Αδάμου στη σκηνή με guest star την μοναδική Ντορέττα Παπαδημητρίου… σε ρόλο μοντέλου στο catwalk του Dimitris Petrou.

Η Κατερίνα Γερονικολού σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο ερμηνεύει το τραγούδι Στο ‘πα και στο ξαναλέω, στο catwalk της Τoi Moi.

Η Εβελίνα Σκίτσκο του GNTM στο Madwalk 2019. Εντυπωσιακή, όπως πάντα.

Η Χριστίνα Μπόμπα φορώντας το εντυπωσιακό νυφικό δια χειρός Celia Kritharioti που είχε δείξει στο fashion show του Παρισιού κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X