ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι συλληφθέντες φιλοξενούσαν τους δράστες

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης διέταξε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, στο ζεύγος από τη Λευκωσία που συνελήφθη χθες.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, άντρας 32 χρόνων και γυναίκα 30 χρόνων, συνελήφθησαν από την Αστυνομία, καθώς φέρεται να εμπλέκονται στο άγριο φονικό που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, ο 32χρονος, φέρεται ότι μετέφερε τους δράστες με αυτοκίνητο στην Αγία Νάπα. Μάλιστα δύο ημέρες πριν από το φονικό, το ζεύγος φιλοξένησε τον Αλβανό καταζητούμενο, σε έπαυλη που είχε ενοικιάσει ο ίδιος με τη σύντροφό του.

Στο μεταξύ η 30χρονη, σε χθεσινή της κατάθεση στην Αστυνομία, μετά τη σύλληψή τους, ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, θέλω να πω την αλήθεια», αναφέροντας ότι η ίδια δεν γνώριζε για το φονικό, παρά μόνο τη σχέση του 32χρονου με τον Αλβανό.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο, διέταξε την οκταήμερη κράτησή τους.

Τα εν λόγω πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας για φόνο, απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών, κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών χωρίς την αδεία του επιθεωρητή εκρηκτικών υλών, κλοπής, εμπρησμού και συνεργίας. Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS