ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink sweatpants, sweatshirt και λευκά sneakers
 

Οι σχεδιάστριες και τα καταστήματα του 4ου Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα το Beautiful People μαζί με την Εύρηκα φοράνε τα καλά τους και μαζί με τη μόδα παράγουν κοινωνικό έργο, προσφέροντας €5.000 για τα παιδιά. Το περιοδικό Beautiful People και φέτος αποδεικνύει πως δεν είναι απλώς το περιοδικό των celebrities, αλλά μπορεί να προσφέρει μέσα από τη μόδα και κοινωνικό έργο, δίνοντας €5.000 αυτή τη φορά για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής.

Το Εύρηκα The Charity Show θα πραγματοποιηθεί στο Residence by Occhio την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 20:00. Θα παρουσιαστούν επτά επιδείξεις μόδας ενώ στην πασαρέλα θα ανέβουν 40 μοντέλα, μεταξύ των οποίων και 10 γνωστές προσωπικότητες, οι οποίες θα παρουσιάσουν πολυτελείς  δημιουργίες για τα ρεβεγιόν των brands Maria Aristidou, CHÁRIS,  Adriana Patsalou και των καταστημάτων TopShop, Attrattivo και Soho Boutique. Τα shows θα συνοδεύουν μουσικά οι Άλεξ Οικονόμου και Βαλάντω Τρύφωνος με live μπάντα. Επίσης τη βραδιά θα ντύσει χορευτικά με την ομάδα του Dance Academy η Αντιγόνη Τασουρή, η οποία έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς.

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €20. Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου SppMedia στο 22472472 και στο Tickethour.com.cy 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση