ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη

Τα όσα είπε και πρόκειται να σχολιαστούν έντονα, στις κάμερες

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται ξανά έξω υπό περιοριστικούς όρους μετά από απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου σήμερα το πρωί. Οι αντιδράσεις ήταν θυελλώδεις ενώ πολλοί έσπευσαν να καταθέσουν την προσωπική τους γνώμη κι ανάμεσά τους και η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας πως ο κόσμος πρέπει να κλειδώσει τα ανήλικα παιδιά του στο σπίτι για να τα γλιτώσει. 

Λίγο μετά την αποφυλάκισή του, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες οι οποίες τον περίμεναν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού και κατέθεσε τις πρώτες του δηλώσεις όντας ελεύθερος. 

«Έχω περίπου ενάμιση χρόνο να μιλήσω. Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά πράγματα. Θα έρθουνε και αυτές οι στιγμές. Το μόνο που θα ήθελα επί του παρόντος να πω είναι ότι ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί όπως δεν παρασύρθηκε για όλες αυτές τις κατηγορίες που αντιμετώπισα. Όπως ίσως παρασύρθηκε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Ενάμιση χρόνο παίζανε μόνοι τους μπάλα. Νομίζω ότι τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να μιλάω και εγώ. Πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της περιπέτειας στο Εφετείο πιστεύω ότι θα δικαιωθώ πλήρως και θα αποκατασταθεί η αλήθεια. Θέλω να ευχαριστήσω απ' την ψυχή μου τον Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του ο οποίος με μεγάλη αυταπάρνηση και παίρνοντας μία στάση απέναντι σε πολλούς με βοήθησε και με βοηθάει σ' αυτό μου το δύσκολο μονοπάτι. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα και ως άνθρωπο και ως δικηγόρο. Εγώ ήθελα να σας πω αυτά τα πράγματα και δεν θα κάνω καμία άλλη δήλωση». 

Να πούμε εδώ πως πριν αποφυλακιστεί, ο Δημήτρης Λιγνάδης κατέβαλε το ποσό των 30.000 ευρώ για την εγγύησή του. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS