ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι νέες σειρές… made in Cyprus

Σε μια περίοδο που η ελλαδική τηλεόραση κάνει στροφή στα ριάλιτι, τα κυπριακά κανάλια εξακολουθούν να εμπιστεύονται τη μυθοπλασία επενδύοντας σε σειρές, είτε με εγχώριες παραγωγές είτε με συμπαραγωγές με την Ελλάδα. Αυτές είναι οι σειρές που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ρίχνοντας μια ματιά, συμπεραίνουμε πως.... απ’ όλα έχει το πανέρι!

 

MEGAONE

«Ο άντρας των ονείρων μου»

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το MegaOne και το Star ετοιμάζουν νέα συμπαραγωγή για μία καθημερινή κομεντί που βασίζεται στην κορεάτικη κωμωδία «My husband got a family». Ο ελληνικός τίτλος αποφασίστηκε να είναι «Ο άντρας των ονείρων μου». Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφουν ο Αποστόλης Τσαούσογλου και η Εμμανουέλα Αλεξίου, οι οποίοι ανέλαβαν το δύσκολο έργο να προσαρμόσουν στην ελληνική πραγματικότητα μια ιστορία γεμάτη ανθρωπιά, συγκίνηση, μυστήριο, ανατροπές, αλλά και πολλή αγάπη. Στην αρχή ακολουθούμε ένα νιόπαντρο ζευγάρι, που επέλεξε να ζει μακριά από τους συγγενείς του. Εκείνος, ο Τζακ, είναι υιοθετημένος και δεν έχει γνωρίσει ποτέ τους πραγματικούς γονείς του, ενώ οι θετοί του γονείς μένουν στην Αγγλία. Εκείνη, η Αθηνά, έχει επιλέξει να παντρευτεί τον Τζακ, διότι έτσι δεν θα έχει στο κεφάλι της πεθερά και σόι, που θα επηρέαζαν τη ζωή και την ευτυχία τους. Κάποια στιγμή, μετακομίζουν στην Αθήνα και στην πολυκατοικία τους ζει η οικογένεια Καρασαββίδη: Η γιαγιά Ιωάννα ζει με τα τρία παιδιά της και τα εγγόνια της, από τα οποία λείπει ο Γιάννης, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν 26 χρόνια, όταν ήταν μόνο 4 χρονών και η οικογένεια δεν ξέρει τι απέγινε. Σύντομα θα μάθουμε ότι αυτός είναι, φυσικά, ο Τζακ και τότε ξεκινούν αναπάντεχες και απροσδότητες εξελίξεις. Το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς αποτελείται από τους: Ελένη Γερασιμίδου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Άννα Αδριανού, Ρένο Χαραλαμπίδη, Μαριέλλα Σαββίδου, Πέννυ Φοινίρη κ.ά. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι έμπειροι Ρέινα Εσκενάζι και Κώστας Κιμούλης.

 

 ΑΝΤ1

«La Pasta Pomilώri»

Πέρσι τέτοιο καιρό η μετεγγραφή του από τον ΑΝΤ1 στον Alpha, για την μεσαιωνική σειρά «Παραμύθι αλλιώς», είχε σκάσει σαν βόμβα. Φέτος, μετά τα μειωμένα νούμερα και τη λήξη της συνεργασίας του με τον Alpha, ο Λώρης Λοϊζίδης επέστρεψε στον ΑΝΤ1. Η νέα καθημερινή κωμική σειρά του θα φέρει τον τίτλο «La Pasta Pomilώri» και θα είναι το μεγάλο χαρτί της prime time ζώνης του σταθμού. Πρόκειται για κομεντί με αστυνομικό άρωμα, που θα έχει πολλά στοιχεία μυστηρίου, αλλά και αρκετές δόσεις έρωτα μεταξύ Ελλαδιτών και Κυπρίων. Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Λώρης και μαζί του στη σεναριακή ομάδα θα είναι και η Μαρία Γεωργιάδου, που έφερε και τη δική της ομάδα, μετά την αποχώρηση των Ρένα Ρίγγα και Κώστας Βαζάκας. Το σκηνοθετικό τιμόνι έχουν αναλάβει ο Θεοδόσης Οικονομίδης («Δίδυμα Φεγγάρια») μαζί με τον Αντώνη Σωτηρόπουλο («The bachelor») και στην παραγωγή βρίσκεται η NLPRO Films. Η ιστορία της σειράς αυτής εκτυλίσσεται σε ένα παραλιακό κυπριακό χωριό. Όλα ξεκινούν όταν μια οικογένεια από την Ελλάδα πηγαίνει σε αυτό το χωριό για να κάνει μία μεγάλη τουριστική επένδυση, όπου φυσικά οι κάτοικοι αντιδρούν σε αυτά τα σχέδια, αφού προτιμούν να κρατήσουν τα χωράφια τους για να καλλιεργούν ντομάτες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους: Μάριο Δημητρίου, Φώτη Γεωργίδη, Νίκη Αναστασίου, Στράτο Χατζηλία, Λιάνα Χαλκιά, Κώστα Καζάκα, Μαριάννα Σάντη, Μαρία Μαστρίδου, Λουκία Πρωτοπαπά, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Ηρακλή Γιωργαλλή, Βίκτωρα Νικολαΐδη, Κωνσταντίνο Σωκράτους, Λώρη Λοϊζίδη, Μαρούσα Αβρααμίδου, Πανίκο Πιλάλη, Βιτσέντζο Λορούσσο.

«Ο κόσμος να χαλάσει...»

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει μια καινούργια καθημερινή κωμική σειρά, στη θέση του «Mamma Mia», με τίτλο «Ο κόσμος να χαλάσει...». Το κανάλι υπόσχεται μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και άφθονο γέλιο, μιας και επικεφαλής της ομάδας σεναριογράφων είναι ο γνωστός Χρήστος Γρηγοριάδης, ενώ η σκηνοθεσία θα φέρει την υπογραφή του Σταύρου Ποταμάρη. Τι πιο φυσικό θα μπορούσε να συμβεί σε δυο οικογένειες, ανάμεσα στις οποίες συντηρείται εδώ και χρόνια η έχθρα και το μίσος; Μα τι άλλο από το να ερωτευτούν μεταξύ τους τα παιδιά τους και να αποφασίσουν να παντρευτούν. Τι πιο φυσικό επίσης αυτός ο γάμος να χαλάσει τον κόσμο. Η έχθρα το μίσος και... τα χαλούμια μπαίνουν ανάμεσα στους συμπεθέρους και λειτουργούν ως εμπόδιο στον έρωτα μεταξύ των παιδιών τους. Στην διεύθυνση παραγωγής της σειράς είναι ο Θουκής Θουκή και εταιρεία παραγωγής είναι η Arts & films, ενώ το μεγάλο καστ ηθοποιών πλαισιώνουν οι: Αντρέας Τσουρής, Έλενα Ευσταθίου, Έλενα Χριστοφή, Μαρίνος Χατζηβασιλείου, Χάρης Κκολός, Χρήστος Γρηγοριάδης, Μαρίνα Βρόντη, Λουκία Μουσουλιώτη, Πολυξένη Σάββα, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Γρηγόρης Γεωργίου, Στηβ Μιλάτος και η μικρή Στέφανη Συμεωνίδη.

 

 ΡΙΚ

«Χάλκινα Χρόνια»

Η νέα δραματική καθημερινή σειρά εποχής του ΡΙΚ που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο και θα καλύπτει την prime time ζώνη του σταθμού ονομάζεται «Χάλκινα Χρόνια». Η υπόθεση της σειράς τοποθετείται μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και επικεντρώνεται σε διάφορες ιστορίες καθημερινών ανρθώπων, που έχουν, μέσα στις πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές της εποχής, τα δικά τους πάθη, ανάγκες και όνειρα. Σεναριογράφοι αυτής της σειράς είναι η Δέσποινα Πυρκετή και η Σοφία Σοφοκλέους, στο σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκεται η Κόριννα Αβρααμίδου και ο Χρίστος Νικολάου, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται η Galinis Productions. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους:  Λένια Σορόκου, Αντρέα Τσέλεπο, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Άννα Γιαγκιόζη, Γιάννα Λευκάτη, Σοφοκλή Κασκαούνια, Πανίκο Πιλάλη, Αντρέα Παπαμιχαλόπουλο, Αστέριο Πελτέκη, Μαρία Φιακά, Νάτια Χαραλάμπους, Νίκη Δραγούμη και τον Σίμο Τσιάκκα. O Κώστας Κακογιάννης επιμελείται για άλλη μια φορά τη μουσική επένδυση, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Λάκης Γενεθλής.

 

«Η κυρά του μεταξιού»

Το κρατικό κανάλι ετοιμάζει ακόμα μια καινούργια κυπριακή σειρά εποχής, που αυτή τη φορά προορίζεται για την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για δραματική σειρά 70 επεισοδίων, που διαδραματίζεται την περίοδο της Αγγλοκρατίας, περί τα 1922 και συνεχίζει μια πορεία μέσα από τις ιστορικές εξελίξεις της εποχής και φτάνει μέχρι τα Οκτωβριανά. Η ιστορία λαμβάνει χώρα στην περιοχή Καρπασίας και κινείται παράλληλα ανάμεσα σε Αμμόχωστο και Λευκωσία, ενώ ταυτόχρονα με τα διάφορα γεγονότα που διαδραματίζονται στις ζωές των ηρώων της, μας παρουσιάζει και άλλες πτυχές της κυπριακής υπαίθρου, όπως για παράδειγμα την παραγωγή κυπριακών πρώτων υλών και ετοιμασία τους για εξαγωγή, όπως μετάξι, λινάρι, βαμβάκι, καπνό. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Ορθοδόξου και το σενάριο η Βάσω Πελεγκάρη. Το καστ αποτελούν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Χρίστου, Σκεύη Παπαμιλτιάδους, Παναγιώτης Λάρκου, Σπύρος Σταυρινίδης, Αντρούλλα Ηρακλέους, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Στέλιος Καλλιστράτης, Γιώργος Κυριάκου κ.α.

 

πηγή: Τηλεώρες

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS