ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι ευχές της Πρώτης Κυρίας και της Προέδρου της Βουλής ενόψει Πάσχα

Οι αναρτήσεις των δύο κυριών.

Δέσποινα Άσπρου

Μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα θέλησαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα και τις ευχές τους ενόψει Πάσχα η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Από πλευράς της, η σύζυγος του Νίκου Χριστοδουλίδη, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από επίσκεψή της σε δομές φροντίδας και προστασίας του κράτους και έγραψε: "Αναμένοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσης οι σκέψεις μας σε όλους τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη, και στα παιδιά στις δομές φροντίδας και προστασίας του κράτους. Τις μέρες των Παθών που προηγήθηκαν είχαμε την ευλογία να επισκεφθούμε ξανά τις παιδικές στέγες όπου πήραμε πολλή χαρά, ανταλλάσσοντας ευχές, δίνοντας σοκολατένια αυγά και λαμπάδες. Θαυμάσαμε την αφοσίωση των κοινωνικών λειτουργών και του προσωπικού, καταγράψαμε όλα τα αιτήματα και υποσχεθήκαμε να τα διαβιβάσουμε στον Πρόεδρο και στην αρμόδια Υφυπουργό @marilena.evangelou την οποία καλωσόρισαν τα παιδιά με πολλή αγάπη στην παιδική στέγη Λευκωσίας. Δώσαμε νέο καλοκαιρινό ραντεβού έκπληξη!  Οι συναντήσεις μας στις παιδικές στέγες μας κάνουν να αισθανόμαστε περισσότερο ευγνώμονες για ότι έχουμε, αλλά και να προβληματιστούμε για τη δική μας προσφορά ως προς τα παιδάκια αυτά που έχουν την αγκαλιά μας περισσότερο ανάγκη. Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι σε όλους σας Καλή Ανάσταση.Υγεία, Ευλογία, Προσφορά και Δύναμη".

Mε αναφορές στο Κυπριακό και η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου, έστειλε τις ευχές της. Η ίδια, δημοσίευσε ένα βίντεο και στη λεζάντα της ανάρτησης σημείωσε: "Εύχομαι από καρδιάς καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλες και όλους".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS