ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κυριακή του Πάσχα: Με τι καιρό θα ψήσουμε σούβλα

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Tην Τρίτη της Διακαινησίμου, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από τη πρωί της Τρίτης και μετά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Την Τετάρτη της Διακαινησίμου θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι την Τρίτη και αισθητή πτώση την Τετάρτη, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X