ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

Μια βραδιά γεμάτη μόδα, μουσική, glam αλλά και ένα πολύ σημαντικό σκοπό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου. Το 3ο Εύρηκα Μασσαλίας - The Charity Show στο Residence by Occhio, με δέκα επώνυμες κυρίες να περπατούν στην πασαρέλα για έναν ιερό σκοπό πραγματοποιήθηκε και αυτή την χρόνιά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το περιοδικό Beautiful People αυτή την χρονιά ενίσχυσε και στήριξε την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά και τους μικρούς ήρωες στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα προσφέροντας €5.000 μέσα από το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας - The Charity Show.

Πολλές κυρίες περπάτησαν το κόκκινο χαλί και εμείς ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες μας. Η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου επέλεξε σύνολο της σχεδιάστριας Μαρίας Αριστείδου ποντάροντας σε χρώματα και τα ιδιαίτερα πλεκτά που δημιουργεί η σχεδιάστρια. Μια ροκ glam εμφάνιση κατάφερε η Έλενα Θεοδώρου ποντάρωντας σε δερμάτινο παντελόνι, λιλά τοπ και blazer, ολοκληρώνοντας με ankle boots. Σε φόρεμα με prints πόνταρε η Εβελίνα Κυράστα δημιουργώντας μια chic εμφάνιση.

Η Michelle Massoura επέλεξε Missoni φόρεμα καταφέρνοντας μια κομψή εμφάνιση . Μια disco εμφάνιση εμπνευσμένη από την δεκαετία του ’80 κατάφερε η Εleonora La Luna επιλέγοντας φόρεμα με παγιέτες όπου πολύ σωστά συνδίασε με άσπρες μπότες. Κοστούμι με sequins επέλεξε η Στέλλα Χαραλαμπίδου σε ένα από τα αγαπημένα και πιο hot χρώματα αυτής της σεζόν. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους επέλεξε κοστούμι Ramon Filip σε ροζ απόχρωση καταφέρνωντας να κλέψεις τις εντυπώσεις με την άψογη εμφάνιση της. . Ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου όπου επέλεξε στενό midi φόρεμα με glitters όπου αναδεικνύει τις άψογες αναλογίες της καταφέρνοντας μια πολύ κομψή εμφάνιση.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση