ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι celebrities αποχωρούν από το Twitter ο ένας μετά τον άλλο

Η εποχή «Musk» δεν ενθουσίασε τους χρήστες

Είναι πια γνωστό ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ολοκληρώθηκε η εξαγορά του μέσου έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων και από την πρώτη στιγμή, ο Elon Musk φάνηκε έτοιμος ν' αλλάξει τους κανόνες. Μεταξύ άλλων, μάθαμε πως απέλυσε μεγαλοστελέχη και επέβαλε μηνιαία χρέωση 8 δολαρίων σε όσους θέλουν να κρατήσουν την πιστοποίηση του προφίλ τους.

Χρειάστηκε να περάσουν λίγες μόνο ημέρες από τότε που το Twitter άλλαξε ιδιοκτήτη και οι celebrity (και όχι μόνο) αποχωρούν από την πλατφόρμα ο ένας μετά τον άλλο δείχνοντας τη δυσαρέσκεια τους, προς τις τακτικές που ακολουθεί ο Musk.

Δείτε στη συνέχεια μερικούς από αυτούς:

Σόντα Ράιμς, δημιουργός του «Grey’s Anatomy»

«Δεν θα μείνω για οτιδήποτε έχει σχεδιάσει ο Elon. Αντίο»

Σάρα Μπαρέγιες, βραβευμένη τραγουδίστρια με Γκάμι

«Μάλιστα. Είχε πλάκα Twitter. Φεύγω. Θα σας δω στις άλλες πλατφόρμες. Συγγνώμη, αυτή απλώς δεν είναι για μένα».

Τόνι Μπράξτον

«Έχω σοκαριστεί και απεχθάνομαι κάποια από τα δείγματα "ελεύθερης έκφρασης" (σ.σ. ο Μασκ το έχει ορίσει ως προτεραιότητά του) που είδα στην πλατφόρμα μετά την αγορά. Η ρητορική μίσους υπό το πέπλο της "ελευθερίας του λόγου" είναι απαράδεκτη, άρα επιλέγω να μείνω εκτός Twitter καθώς δεν είναι πλέον ασφαλές»

Τζαμίλα Τζαμίλ

«Το καλό με την αγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ είναι ότι θα φύγω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και θα σταματήσω να είμαι η απόλυτη απειλή για την εδώ κοινότητα. Άρα, νικούν και οι δύο πλευρές».

Τζίτζι Χαντίντ

«Εδώ και μεγάλο διάστημα, αλλά ειδικά με τη νέα ηγεσία, γίνεται ολοένα και περισσότερο βόθρος μίσους και μισαλλοδοξίας και δεν είναι κάτι στο οποίο θέλω να συμμετάσχω. Συγγνώμη στους φαν, με τους οποίους λάτρευα να συνδέομαι μέσω Twitter την τελευταία δεκαετία»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
twitter  |  celebrities  |  elon musk  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση