ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

O σκύλος που έκλεψε την παράσταση στα φετινά Όσκαρ

Η στιγμή που ο σκύλος Μέσι φαίνεται να χειροκροτεί κατά τη διάρκεια απονομής βραβείου.

Μαρία Καραμάνου

Στα Όσκαρ του 2024, ένας border collie με το όνομα Μέσι έκλεψε την παράσταση αν και δεν ήταν υποψήφιος για κάποιο βραβείο. Εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο παπιγιόν και ξεχώρισε στην ταινία δράματος «Ανατομία μιας πτώσης» του 2023, η οποία κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια της 96ης τελετής απονομής των βραβείων, οι προσεκτικοί θεατές αρχίσαν να εκφράζουν ενθουσιασμό για τον Μέσι, καθώς τον είδαν να χειροκροτεί με τις πατούσες του.

Στη μέση της 96ης απονομής των βραβείων Όσκαρ, καθώς ο Robert Downey Jr. είχε μόλις κερδίσει το βραβείο για τον καλύτερο β' ανδρικό ρόλο στην ταινία Oppenheimer, η κάμερα έστρεψε την προσοχή της στο κοινό όπου ξεχώρισε ο Μέσι. Αν και δεν το πρόσεξαν όλοι οι θεατές στη στιγμή, οι πατούσες του Μέσι φαινόταν να χειροκροτούν σαν ανθρώπινα χέρια, πιθανώς με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Όσοι το παρατήρησαν το κατέγραψαν και το μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Χ (πρώην Twitter), πολλοί αναρωτήθηκαν εάν η σκηνή με τον Μέσι ήταν αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης. Ο Ryan Gosling, που ήταν επίσης στο κοινό, φάνηκε πανευτυχής με την απροσδόκητη λήψη. Ωστόσο, με πιο προσεκτική εξέταση, φάνηκε ότι κάποιος κρατούσε τα πίσω πόδια του Μέσι από κάτω. Ο παρουσιαστής, Jimmy Kimmel, αναφέρθηκε με εγκάρδια λόγια στον ευγενικό σκύλο κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου μονολόγου του.

Όταν ο Kimmel έδειξε τον Μέσι στο κοινό, που καθόταν ήρεμα σε μια καρέκλα, είπε, «Παρόλο που είναι σκύλος, φαίνεται πως έδωσε την ερμηνεία της χρονιάς στην 'Ανατομία μιας πτώσης'. Έχω να δω Γάλλο ηθοποιό να τρώει εμετό έτσι από την εποχή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ». Αρχικά, είχε αναφερθεί ότι ο Μέσι δεν θα παρευρισκόταν στην τελετή.

Η εκπαιδεύτρια του σκύλου δήλωσε στο The Hollywood Reporter, «Υπήρξαν μερικές συνεντεύξεις στη Γαλλία, αλλά αυτό που βιώνουμε εδώ στην Αμερική -με την προσοχή που δίνεται σε αυτόν τον σκύλο και την υποκριτική του- είναι πέρα από οτιδήποτε περιμέναμε. Είναι ίσως το μέγιστο που μπορείς να πετύχεις σε αυτόν τον τομέα».

«Η μεγάλη στιγμή ήταν με την Billie Eilish, η οποία ασχολήθηκε με τον Μέσι για σχεδόν 10 λεπτά», δήλωσε η εκπαιδεύτρια. «Αγκαλιάζονταν και χαϊδεύονταν και είχαν πραγματικά μια ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια, ο Bradley Cooper έπεσε πάνω του στον διάδρομο. Ο σκύλος πήγε κατευθείαν σε αυτόν, οπότε είχαν επίσης μια σύνδεση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS